Van Zutven Feed Processing

15 november 2017

Van Zutven Feed Processing in Veghel is al sinds jaar en dag klant van G&T Intern Transport én kiest al langjarig bewust voor Toyota intern transportmachines. Van Zutven is een middelgrote speler op de markt van poedervoedingsstoffen, zoals melkpoeders.

Op 31 mei van dit jaar ontstond een grote brand bij van Zutven waardoor 3 van de 4 hallen volledig afbrandden. Gelukkig geen persoonlijk letsel maar de schade was enorm en de operatie lag nagenoeg stil. Ook het intern transportmateriaal ging verloren in de brand.

Maar … het werk moet doorgaan dus 2 dagen later stond eigenaar Frans van Zutven al bij G&T op de stoep. Voor nieuw intern transport materiaal en ook een industriële reinigingsmachine. En of we hem in de overbruggingsfase van materiaal konden voorzien? Dat laatste gebeurde natuurlijk direct waardoor de operatie weer snel kon worden herstart.

Van Zutven kocht vervolgens - naast een Nilfisk SW5500 - een Toyota Tonero en twee stuks Toyota 8FBM20T die in de daaropvolgende periode geleverd werden. Wij danken van Zutven Feed Processing in het vertrouwen in G&T Intern Transport waardoor we snel konden schakelen tijdens de herstartfase. Onze goede onderlinge relatie werd hiermee verder wederzijds versterkt.