BT Industriële trekkers

G&T Intern Transport heeft een breed scala aan BT Movit industriële trekkers die ideaal zijn voor horizontaal transport en orderverzameling. De BT Movit trekkers zijn ontworpen met het oog op veiligheid, productiviteit en comfort. De BT Movit industriële trekkers zijn allemaal voorzien van energiezuinige AC-technologie om optimale prestaties te leveren bij zware materiaaltransport toepassingen. Afhankelijk van de inzet zijn deze uiteenlopende machines geschikt voor diverse rijafstanden, trekzwaarte en gebruiksintensiteit. De eenvoudige bediening, lage instap en hoge rijsnelheden maken onze trekkers de meest productieve machines op de markt. Dit maakt het 'de' nieuwe manier van orderverzamelingen.

Onze industriële trekkers worden voornamelijk ingezet bij luchthavens, stations, logistieke distributie centra, tuinbouw of productielijnen.

 

Bekijk ons assortiment industriële trekker

Meer informatie over de mogelijkheden?

Onze adviseurs geven graag meer informatie over de mogelijkheden en kunnen samen met u bepalen welke industriële trekker het meest geschikt is voor uw situatie.

Movit W-serie NU OOK TE HUREN

Meeloop industriële trekkers voor containers

Trekcapaciteit (kg) 1000
Opmerking Meelopend
Bekijk dit product
Movit N-serie NU OOK TE HUREN

Compacte BT Movit trekkers

Trekcapaciteit (kg) 1500
Snelheid (km/u) 12
Bekijk dit product
Movit S-serie NU OOK TE HUREN

Voor zware intensiteit trek- en orderverzamelen

Trekcapaciteit (kg) 3000
Snelheid (km/u) 12
Bekijk dit product

BT Industriële trekkers bij G&T Intern Transport, wij helpen u!

  • De BT Movit W-serie is een kleine compacte meeloop trekker, ideaal voor het transporteren van rolcontainers met een max. capaciteit tot 1500 kg.
     
  • De BT Movit N-serie is een lichte meerijdende trekker die ideaal kan worden ingezet voor orderverzameltoepassingen.
     
  • De BT Movit S-serie heeft een maximale trekcapaciteit tot 3 ton en is geschikt voor intensieve orderverzameltoepassingen. 

 

Naast het kopen van een BT stapelaar kunt u bij G&T Intern Transport ook terecht voor het huren en leasen.