Movit S-serie

De Movit N-serie heeft een extreem korte draairadius, ideaal bij het manoeuvreren in korte ruimtes. Dankzij het stuursysteem is de machine in staat om rond zijn eigen as te draaien. De machine is te voorzien van verschillend lastendragers en zijn eenvoud te aan- en af te koppelen. De modellen van de N-serie bieden verschillende chassisbreedtes en kunnen meerdere trolleys trekken met een totaal lastgewicht van maximaal 1.5 ton.

Meer informatie over de mogelijkheden?


De BT Movit S-serie is een instaande industrieële trekker en zijn voorzien van het energiezuinige AC-technologie voor een hogere productiviteit. De TSE300 is een uniek model met een lage op- en afstap, waardoor dit model zeer geschikt is voor orderverzameling. De TSE300 biedt goed op de trekhaak van binnen de truck. Daarnaast is de Movit S-serie voorzien van E-man besturing voor soepelere bedoening en snellere acceleratie.  

Alle BT Movit industriële trekkers worden geproduceerd volgens het unieke Toyota Productie Systeem. Deze manier van produceren zorgt voor een kwaliteitswaarborging in al onze producten. 

Kenmerken en specificaties Movit S-serie

  • Trekcapaciteit tot 3 ton
  • Lage instaphoogte
  • Hoge rijsnelheid
  • Bediening met één hand
  • AC-technologie
Productserie Modelnaam Trekcapaciteit Draaistraal Max. rijsnelheid Download
BT Movit S-serie TSE300 3000 kg 3050 mm 12 km/h Klik hier

     BT Movit brochure (NL)

Soortgelijke producten


Movit W-serie

Movit N-serie