Toyota industriële trekkers

G&T Intern Transport heeft Toyota industriële trekkers in hun assortiment die ideaal zijn voor horizontaal transport en orderverzameling. Afhankelijk van de inzet zijn deze uiteenlopende machines geschikt voor diverse rijafstanden, trekzwaarte en gebruiksintensiteit.

''Deze Toyota trekkers zijn ontworpen met het oog op veiligheid, productiviteit en comfort''

 


 

 

Bekijk ons assortiment Toyota industriële trekkers

Meer informatie over de mogelijkheden?

Onze adviseurs geven graag meer informatie over de mogelijkheden en kunnen samen met u bepalen welke Toyota industriële trekker het meest geschikt is voor uw situatie.

Tracto S-serie NU OOK TE HUREN

Meerijdend industriële trekkers

Trekcapaciteit (kg) 4000
Snelheid (km/u) 13
Bekijk dit product
Tracto R-serie NU OOK TE HUREN

Industriële trekker met inzittende bestuurder

Trekcapaciteit (kg) 6000
Snelheid (km/u) 18
Bekijk dit product
Tracto R-serie 2TG NU OOK TE HUREN

Industriële trekker met verbrandingsmotor

Trekcapaciteit (kg) 49000
Snelheid (km/u) 30
Bekijk dit product

Toyota Industriële trekkers bij G&T Intern Transport, wij helpen u!

  • Meeloop Toyota Industriële trekkers zijn compact, wendbaar en gebruiksvriendelijk. Deze modellen zijn ontworpen om lastdragers vlot te transporteren. Transorteren over oneffen opvlakte geeft geen problemen voor deze modellen. Aankoppelen of loskoppelen gaat zeer gemakkelijk.
     
  • Onze Instaande Toyota Industriële trekkers hebben een lage instaphoogte en een ruime vloerruimte. Deze trekkers zijn ontworpen voor horizontale orderverzamelingen en hebben een zeer energie-efficiëntieve motor waardoor ze vlotte acceleratie bieden. 
     
  • Inzittende Toyota Industriële trekkers modellen zijn ontworpen voor intensieve toepassingen. Deze modellen worden gebruikt bij grote afstanden/zware ladingen. Hoge rijsnelheden en veel comfort voor de bestuurder zijn kenmerkende woorden voor de inzittende Toyota trekkers. Leverbaar met een elektrische of interne verbrandingsmotor, afhankelijk van uw wens. 

 

Naast het kopen van een Toyota Industriële trekker kunt u bij G&T Intern Transport ook terecht voor het leasen. Lange termijn huur  is ook mogelijk.