Tracto R-serie

De inzittende industriële trekkers van de Toyota Tracto R-serie zijn ideaal voor toepassingen waarbij langere afstanden moeten worden gereden en grotere trekcapaciteiten nodig zijn. De serie bestaat uit elektrische modellen en modellen met een verbrandingsmotor, met een brede keus aan trekcapaciteiten. De industriële trekkers van de R-serie zijn ontworpen voor intensieve werkzaamheden, zoals het bevoorraden van productielijnen en crossdocking. Ze beschikken over een comfortabele stoel en gebruiksvriendelijke bedieningselementen.  Bedoeld voor de meest veeleisende toepassingen, zijn onze elektrische industriële trekkers van de R-serie uitgerust met krachtige, energiezuinige AC-motoren, terwijl de modellen met verbrandingsmotor voorzien zijn van duurzame Toyota-motoren voor maximale efficiëntie.

Meer informatie over de mogelijkheden?


De drie inzittende elektrische industriële trekkermodellen in het 4CBT-assortiment van de Toyota Tracto R-serie, die ideaal zijn voor horizontaal transport over lange afstanden, bieden trekcapaciteiten van 2 tot 4 ton. Deze compacte, ergonomisch ontworpen modellen bieden een makkelijke in- en uitstap en bedieningselementen als in een auto. De pneumatische banden verbeteren de stabiliteit van de trekker in binnen- en buitentoepassingen en een afgerond achterste chassis zorgt voor een betere zichtbaarheid van de last. 

Voor horizontaal transport over lange afstanden in fabrieken en magazijnen bieden de CBT-modellen in de Toyota Tracto R-serie trekcapaciteiten van 4 tot 6 ton. Met een pedaalindeling zoals in een auto en gebruiksvriendelijke bedieningen zijn onze CBT inzittende industriële trekkers ontworpen voor een zo groot mogelijk comfort en productiviteit bij veeleisende toepassingen. Met de energiezuinige AC-motoren hebben de industriële trekkers in deze serie weinig onderhoud nodig, en bieden ze soepele acceleratie en een voortreffelijke duurzaamheid en kracht.

Kenmerken en specificaties Tracto R-serie

  • Trekcapaciteit tot 6 ton
  • Bedieningen als in een auto
  • Sterk metalen chassis
  • Afgerond ontwerp achterste chassis
  • Operator Presence System (OPS)
  • AC-technologie
Productserie Modelnaam Trekcapaciteit Draaistraal Max. rijsnelheid Download
Toyota Tracto R-serie 4CBT2 2000 kg 1600 mm 13 km/h Klik hier
Toyota Tracto R-serie 4CBT3 3000 kg 1600 mm 13 km/h Klik hier
Toyota Tracto R-serie 4CBT4 4000 kg 1600 mm 13 km/h Klik hier
Toyota Tracto R-serie CBT4 4000 kg 1775 mm 13,5 km/h Klik hier
Toyota Tracto R-serie CBT6 6000 kg 1775 mm 18 km/h Klik hier

Soortgelijke producten


Tracto S-serie

Tracto R-serie