Tracto S-serie

De Toyota Tracto S-serie bestaat uit 3 instaande industriële trekkermodellen met trekcapaciteiten van 2 en 4 ton. Gebouwd voor optimale veiligheid, comfort en productiviteit hebben de Toyota Tracto S-serie een instaand ontwerp en een lage instaphoogte, die geschikt is voor materiaaltransporttoepassingen waarbij vaak op- en afgestapt moet worden, zoals orderverzamelen. Onze elektrische industriële trekkers in de S-serie kunnen meerdere lasten dragen en zijn tevens efficiënt bij horizontaal goederentransport. Een 48-volt elektrisch systeem en AC-motoren die weinig onderhoud behoeven garanderen duurzaamheid en kracht door het hele assortiment.

Meer informatie over de mogelijkheden?


De 4CBTY industriële trekkermodellen in de Toyota Tracto S-serie zijn ontworpen voor horizontale transport- en orderverzamelingstoepassingen waarbij veel op- en afgestapt moet worden. Met een afgerond ontwerp van het achterste chassis en een lage instaphoogte bieden deze industriële trekkers optimaal zicht op de last en meer comfort voor de bestuurder. Voor nog meer veiligheid zorgt ons bestuurdersaanwezigheidssysteem (Operator Presence System, OPS) ervoor dat de trekker niet bestuurd kan worden als de bestuurder niet in de juiste rijpositie staat.

Voor intensievere toepassingen biedt het CBTY4-model in de Toyota Tracto S-serie een trekcapaciteit van 4 ton, roll-out batterijverwisseling voor gebruik in meerdere shifts en stuurwielbediening. Een lage instaphoogte en een brede vloerruimte maken deze elektrische industriële trekker een goede keus voor toepassingen waarbij langere afstanden gereden moeten worden met veelvuldig op- en afstappen. De AC-motoren bieden soepele acceleratie, terwijl de in de hoogte verstelbare rugsteun de belasting van de bestuurder vermindert, waardoor de efficiëntie verbeterd wordt. 

Kenmerken en specificaties Tracto S-serie

  • Trekcapaciteit tot 4 ton
  • Lage instaphoogte
  • Afgerond ontwerp achterste chassis
  • Verstelbare rugleuning
  • AC-technologie
Productserie Modelnaam Trekcapaciteit Draaistraal Max. rijsnelheid Download
Toyota Tracto N-serie 4CBTY2 2000 kg 1600 mm 13 km/h Klik hier
Toyota Tracto N-serie 4CBTYK4 4000 kg 1600 mm 13 km/h Klik hier
Toyota Tracto N-serie CBTY4 4000 kg 1600 mm 13 km/h Klik hier

Soortgelijke producten


Tracto R-serie 

Tracto R-serie 2TG