Tracto S-serie

De Toyota Tracto S-serie bestaat uit 3 instaande industriële trekkermodellen. Gebouwd voor optimale veiligheid, comfort en productiviteit hebben de Toyota Tracto S-serie een instaand ontwerp en een lage instaphoogte, die geschikt is voor materiaaltransporttoepassingen waarbij vaak op- en afgestapt moet worden, zoals orderverzamelen. Onze elektrische industriële trekkers in de S-serie kunnen meerdere lasten dragen en zijn tevens efficiënt bij horizontaal goederentransport.

Een AC-motoren die weinig onderhoud behoeven garanderen duurzaamheid en kracht door het hele assortiment.

De 4CBTY industriële trekkermodellen in de Toyota Tracto S-serie zijn ontworpen voor horizontale transport- en orderverzamelingstoepassingen waarbij veel op- en afgestapt moet worden. Met een afgerond ontwerp van het achterste chassis en een lage instaphoogte bieden deze industriële trekkers optimaal zicht op de last en meer comfort voor de bestuurder. Voor nog meer veiligheid zorgt ons bestuurdersaanwezigheidssysteem (Operator Presence System, OPS) ervoor dat de trekker niet bestuurd kan worden als de bestuurder niet in de juiste rijpositie staat.

  • Voor intensievere toepassingen biedt het CBTY4-model in de Toyota Tracto S-serie een trekcapaciteit van 4 ton, roll-out batterijverwisseling voor gebruik in meerdere shifts en stuurwielbediening.  

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!


Of bel: 0413-343812
Product-serie Model Capaciteit Draaistraal Max. rijsnelheid Download
Toyota Tracto N-serie 4CBTY2 2000 kg 1600 mm 13 km/h Klik hier
Toyota Tracto N-serie 4CBTYK4 4000 kg 1600 mm 13 km/h Klik hier
Toyota Tracto N-serie CBTY4 4000 kg 1600 mm 13 km/h Klik hier

Kenmerken Tracto S-serie
Trekcapaciteit tot 4 ton.
Lage instaphoogte.
Afgerond ontwerp achterste chassis.
Verstelbare rugleuning.
AC-technologie.

Soortgelijke producten


Tracto R-serie 

Tracto R-serie 2TG