BT Staxio R-serie SRE

bestuurder. Deze krachtige stapelaars zijn ontworpen met het oog op optimaal comfort, productiviteit en zijn geschikt voor intensieve stapeltoepassingen. De zijwaartse positie van de bestuurder zorgt ervoor dat ze probleemloos twee richtingen kan rijden zonder daarbij de positie hoeft te veranderen.

Meer informatie over de mogelijkheden?


De BT Staxio R-serie is voorzien van een comfortabele cabine met een volledig verstelbare stoel, armleuningen en verstelbare pedalen. Met het BT Powerdrive systeem kunnen persoonlijke rijeigenschappen worden ingesteld voor een optimale productiviteit. Met vingertipbediening heeft u maximale controle over de last.

De Staxio SRE135L en SRE160L zijn uitgevoerd met heffende steunpoten, waardoor de machines twee pallets tegelijkertijd kunnen heffen. Tevens zorgen heffende steunpoten ervoor dat de stapelaar geschikt is voor ongelijke ondergronden of hellingen. De vier modellen zijn te voorzien van masten met hefhoogtes tot 6,3 meter en hefcapaciteiten van 1350 tot 1600 kg.

Alle BT stapelaars zijn geproduceerd volgens het Toyota Productie Systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat de kwaliteit tijdens de productie wordt gewaarborgd. De Staxio SRE is ook verkrijgbaar met een afgesloten cabine die geschikt is voor koel- en vrieshuizen.    

Kenmerken en specificaties Staxio SRE

  • Hefcapaciteit tot 1,6 ton bij een lastzwaartepunt van 600 mm
  • Hefhoogte tot 6,3 m
  • Beschermdak
  • Uitstekend zicht rondom
Productserie Modelnaam Hefcapaciteit Hefhoogte Batterijcapaciteit Factsheets
Staxio SRE135 1350 kg 5,4 m 600 Ah Klik hier
Staxio SRE135L 1350 kg 5,4 m 600 Ah Klik hier
Staxio SRE160 1600 kg 6,3 m 600 Ah Klik hier
Staxio SRE160L 1600 kg 6,3 m 600 Ah Klik hier

  BT Staxio brochure (NL)

Soortgelijke producten


          BT Staxio SPE

          BT Staxio RWE

          BT Staxio SSE