BT R-serie

De BT Levio R-serie elektrische inzittende pallettruck is ontworpen om meerder lasten over langere afstand te verplaatsen. Deze pallettruck kan snelheden bereiken tot 19,9 kilometer per uur en heeft een nominale capaciteit tot 3,0 ton, wat zorgt voor een snelle en efficiënte horizontaal transport. De Levio R-serie is uitermate geschikt voor het verplaatsen van zware lasten in grote magazijnen, fabrieken en distributiecentra. In de hedendaagse drukke distributiecentra waarbij vele machines op hoge snelheid elkaar passeren is een veilige bestuurderspositie een absoluut vereiste. Om beter zicht te hebben op uw werkveld is de machine voorzien van een hoger geplaatste cabine.

Gebaseerd op een BT Reflex reachtruck.

De cabine en bedieningssystemen zijn volledig verstelbaar naar uw persoonlijke wensen. Omdat vaak personen een langere periode op dergelijke machines zitten zijn onder andere de stoel en stuurkolom eenvoudig te veranderen van positie. De cabine is verder aan de binnenkant afgewerkt met zacht materiaal om trillingen te dempen en het comfort te maximaliseren. Met lepels van maximaal 3590 mm is deze pallettruck ideaal voor transport van meerdere pallets.

  • De LRE300T is identiek aan de LRE300, het zitcompartiment is echter hoger en deze truck beschikt over een hogere accucapaciteit.

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!


Of bel: 0413-343812
Product-serie Hefcapaciteit Max. Batterij capaciteit (Ah) Rijsnelheid soort Factsheet
LRE200 2000 kg 620 Ah 10,1 km/h Basis Klik hier
LRE300 3000 kg 840 Ah 15,1 km/h Basis Klik hier
LRE300T 3000 kg 1000 Ah 19,9 km/h Basis Klik hier

Kenmerken Levio R-serie
Hefcapaciteit tot 3 ton bij een lastzwaartepunt van 600 mm.
Vorklengtes tot 3590 mm.
Eenvoudig wisselen van batterij.
Rijsnelheden tot ongeveer 20 km/h.
Goede comfort voor de bestuurder.

  BT Levio brochure (NL)

Soortgelijke producten


Levio W-serie

Levio P-serie

Levio S-serie