BT Levio R-serie

De BT Levio R-serie elektrische inzittende pallettrucks zijn ontworpen om meerder lasten over langere afstand te verplaatsen. Deze pallettrucks kunnen snelheden bereiken tot 20 kilometer per uur en hebben hefvermogens tot en met 3 ton, wat zorgt voor snel, efficiënt en veilig horizontaal transport. De Levio R-serie is uitermate geschikt voor het verplaatsen van zware lasten in grote magazijnen, fabrieken en distributiecentra waarbij er per beweging één of meerdere lasten tegelijk over langere afstanden verplaatst dienen te worden. De bestuurder zit dwars op de vorken, hiermee de ergonomische positie van een reachtruck nabootsend zodat de bestuurd enkel het hoofd hoeft te verdraaien bij wisseling van rijrichting. 

 

Vraag huur aan Vraag offerte aan

De BT Levio R series bestaat uit drie modellen inzittende elektropallettrucks welke van elkaar verschillen wat betreft hefcapaciteit en rijsnelheden. De bestuurder zit dwars op de vorken, hierdoor hoeft de bestuurder zich niet volledig om te draaien bij wisselen van rij-richting. Dit bied een grote mate van comfort en ergonomie zodat de bestuurder de werkzaamheden de gehele dag kan uitvoeren op een veilige en comfortabele werkplek. 

Met hefvermogens tot 3000kg zijn de zwaardere uitvoeringen meer dan geschikt om twee/drie of zelfs meer lasten tegelijkertijd te vervoeren. Met de mogelijkheid om zware lasten met hoge snelheden tot wel 20 km/h horizontaal te verplaatsen is het niet meer nodig om een grote zware heftruck in te zetten voor deze werkzaamheden en kan er een grote efficientieslag geslagen worden op het langere afstands vervoer en kan productiviteit in fabrieken omhoog! 

In de drukke distributiecentra en fabrieken waarbij vele machines elkaar op hoge snelheid passeren is een veilige bestuurderspositie en overzicht een absoluut vereiste. Om beter zicht te hebben op het werkveld is de machine voorzien van een hoger geplaatste cabine. De cabine en bedieningssystemen zijn volledig verstelbaar naar uw persoonlijke wensen. Omdat bestuurders langere periodes op deze trucks zitten zijn onder andere de stoel en stuurkolom ergonomisch te verstellen van positie. Met vorklengtes tot 3590 mm is deze pallettruck ideaal voor transport van meerdere pallet of andere lastdragers. Om te voldoen aan de meest intense applicaties waarbij multi-shift operaties niet ondenkbaar zijn is de truck uit te breiden met wisselbatterijen of het innovatieve Li-Ion!

Neem vrijblijvend contact op met G&T voor passend advies. 

Bedieningspaneel

Met de vooruitstrevende 180° en 360° elektronische besturing zijn de machines eenvoudig te bedienen. De techniek is afgekeken van de BT reachtrucks wat uitstekende comfort en veiligheid bied voor de bestuurder. 

 

Eenvoudig onderhoud

Service is gemakkelijk en snel uit te voeren, door de eenvoudige toegang tot de onderdelen. Hierdoor zijn de onderhoudskosten tot een minimum te beperken en kan de machine op locatie in goede staat gehouden worden!

Car pedal layout

De machine heeft een herkenbare indeling van de bedieningspedalen, zoals in een auto. Dit zorgt ervoor dat iedereen met een korte leercurve optimaal gebruik kan maken van de LRE trucks.

 

Comfortabele operatie

De luxe cabine geeft voldoende ergonomie met onder andere een verstelbare stoel, stuurkolom en comfortabele armleuning. 

 

Product-serie Hefcapaciteit Max. Batterij capaciteit (Ah) Rijsnelheid soort Factsheet
LRE200 2000 kg 620 Ah 10,1 km/h Basis Klik hier
LRE300 3000 kg 840 Ah 15,1 km/h Basis Klik hier
LRE300T 3000 kg 1000 Ah 19,9 km/h Basis Klik hier

Levio R-serie
Hefcapaciteit tot 3 ton bij een lastzwaartepunt van 600 mm.
Vorklengtes tot 3590 mm.
Eenvoudig wisselen van batterij.
Rijsnelheden tot ongeveer 20 km/h.
Goede comfort voor de bestuurder.

  BT Levio brochure (NL)

Vraag huur aan Vraag offerte aan