Verbrandingstrucks

De nieuwe Toyota Tonero series zijn robuuste vorkheftrucks met innovatieve Toyota motoren. Diesel/LPG vorkheftrucks zijn geschikt voor licht tot zwaar horizontaal transport. Met een breed scala aan cabines zijn de Toyota Tonero geschikt voor zowel binnen als buiten met verschillende weersomstandigheden. De Tonero is ontworpen met het oog op veiligheid, productiviteit, comfort en milieuvriendelijkheid.

Toyota LPG- diesel vorkheftruck zijn veilig, productief en duurzaam

Alle Toyota Tonero machines zijn voorzien van het unieke Systeem van Actieve Stabiliteit (SAS) waarmee zowel de chauffeur als de lasten optimaal worden beschermd. Hiermee kan er gewerkt worden met een verbrandingsvorkheftruk waarbij veiligheid op de werkplek is gegarandeerd. Ondanks de robuuste bouw is de machine eenvoudig te manoeuvreren in krappe en kleine ruimtes.

Dankzij een comfortabele bediening en krachtige motoren kan de Toyota Tonero uw goederen gemakkelijker, sneller en veiliger verplaatsen. Hiermee is de Toyota Tonero de meest productieve vorkheftrucks in zijn segment. De sterke LPG- en dieselmotoren van Toyota zorgen voor een hoge acceleratie en rij- hefsnelheden. De betrouwbare Toyota motoren zijn onderhoudsarm waardoor u de nodige bedrijfskosten bespaard gedurende de levensduur. G&T heeft een assortiment verbrandingsmachines met hefcapaciteiten van 1,5 tot 8 ton en met een maximale hefhoogte tot 7 meter. 

Naast het kopen van een verbrandingsheftruck kunt u bij G&T Intern Transport ook terecht voor het huren of leasen.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Samen met u kunnen we bepalen welke LPG- of dieseltruck geschikt is voor uw situatie. 

Tonero NU OOK TE HUREN

Diesel en LPG heftrucks voor licht tot middelzwaar werk.

Hefcapaciteit 1500 - 3500kg
Hefhoogte 7000mm
Motortype
Bekijk dit product
Tonero (35 - 80) NU OOK TE HUREN

Diesel en LPG heftrucks voor middelzwaar tot extreemzwaar werk.

Hefcapaciteit 3500 - 8000kg
Hefhoogte 6000mm
Motortype
Bekijk dit product