Industriële stofzuigers

G&T Intern Transport biedt een volledige serie Nilfisk industriële stofzuigers aan, welke ideaal zijn voor het onderhouden en reinigen van krappe ruimtes en voor het verwijderen van gevaarlijke stoffen. De veelzijdige Nilfisk stofzuigers zijn ook nuttig voor situaties waarbij stofemissies niet zijn toegestaan, zoals in laboratoria of bij stofgevoelige machines. Overal ter wereld moeten mensen iedere dag hun omgeving schoonmaken om te voldoen aan gestelde standaarden, eisen of normen. Onze toonaangevende Nilfisk industriële stofzuigers helpen daarbij. 

 

Bekijk ons assortiment

Het assortiment van G&T Intern Transport bestaat uit stofzuigers met verschillende toepassingen. De eerste selectie gebeurt op de toepassing: Wat wilt u gaan opzuigen? Zo hebben we industriële stofzuigers die geschikt zijn om vloeistoffen op te zuigen voor hergebruik. Zo bespaart u veel op uw verbruikskosten.

Veiligheid staat natuurlijk altijd voorop. Wanneer u werkt met ontbrandbare stoffen is de explosie beveiligde stofzuiger een uitkomst. Maar ook wanneer er geen elektriciteit gebruikt mag of kan worden, kunt u gebruik maken van industriële stofzuigers op perslucht. Zo is er voor iedere oplossing wel een industriële stofzuiger te vinden!


Meer informatie over de mogelijkheden?

Onze adviseurs geven graag meer informatie over de mogelijkheden en kunnen samen met u bepalen welke stofzuiger het meest geschikt is voor u.

Deskundig advies over onze industriële stofzuigers

Het assortiment bestaat uit verschillende Nilfisk stofzuigers en deze kunnen uitgevoerd worden met verschillende accessoires. Wellicht is het lastig te bepalen welke stofzuiger het meest geschikt is voor u. De adviseurs van G&T Intern Transport geven u graag advies over welke industriële stofzuiger, met welke toepassingen, het beste aansluit bij uw behoeften.