Industriële stofzuigers

G&T Intern Transport biedt een volledige serie Nilfisk industriële stofzuigers aan, welke ideaal zijn voor het onderhouden en reinigen van krappe ruimtes en voor het verwijderen van gevaarlijke stoffen. De veelzijdige Nilfisk stofzuigers zijn ook nuttig voor situaties waarbij stofemissies niet zijn toegestaan, zoals in laboratoria of bij stofgevoelige machines.

Overal ter wereld moeten mensen iedere dag hun omgeving schoonmaken om te voldoen aan gestelde standaarden, eisen of normen. Onze toonaangevende Nilfisk industriële stofzuigers helpen daarbij. 

 

Bekijk ons diverse assortiment Industriële stofzuigers


Meer informatie over de mogelijkheden?

Onze adviseurs geven graag meer informatie over de mogelijkheden en kunnen samen met u bepalen welke industriële stofzuiger het meest geschikt is voor uw situatie.

Deskundig advies over onze industriële stofzuigers

Het assortiment van G&T Intern Transport bestaat uit stofzuigers met verschillende toepassingen en kunnen uitgevoerd worden met verschillende accessoires. De eerste selectie gebeurt op de toepassing: Wat wilt u gaan opzuigen? Met een industriële stofzuiger verwijdert u stof, vuil en met sommige modellen zelfs vloeistoffen Zo hebben we een industriële stofzuigers die geschikt zijn om vloeistoffen op te zuigen voor hergebruik bijvoorbeeld. Zo bespaart u veel op uw verbruikskosten.

Veiligheid staat natuurlijk altijd voorop. Wanneer u werkt met ontbrandbare stoffen is de explosie beveiligde stofzuiger een uitkomst. Maar ook wanneer er geen elektriciteit gebruikt mag of kan worden, kunt u gebruik maken van industriële stofzuigers op perslucht. Zo is er voor iedere oplossing wel een industriële stofzuiger te vinden!