Lease

G&T Intern Transport financieringsmogelijkheden

G&T Intern Transport biedt, naast de mogelijkheid palletwagens, magazijntrucks, heftrucks, industriële trekkers en veeg- en schrobmachines te kopen of te huren, ook de mogelijkheid om uw interne transportmiddelen te leasen. De aankoop van bijvoorbeeld een heftruck of magazijntruck kan voor uw onderneming namelijk een grote investering zijn. G&T Intern Transport biedt verschillende financierings- en leasevormen aan om grote investeringskosten te vermijden. Samen met u zullen we bekijken welke financieringsoptie het beste bij uw wensen en behoeften aansluit.

Verschillende lease mogelijkheden

Operational lease

U kunt ervoor kiezen uw intern transportmiddel te leasen met de operationele lease constructie. Het interne transportmiddel is direct beschikbaar. Maandelijks wordt er een bedrag afgelost waarin onder andere de rente, het onderhoud en verzekeringen zijn opgenomen. De truck blijft bij operationele lease in het bezit van G&T Intern Transport.

Sale and Lease back

Naast operational lease is er ook de sale and lease back constructie mogelijk. Bij deze constructie verkoopt u uw interne transportmiddel aan ons, waarbij u vervolgens uw interne transportmiddel weer terug least. 

Financial lease

Met de financiële lease constructie zorgt G&T Intern Transport voor de financiering van uw interne transportmiddel. U betaalt maandelijks een bedrag waardoor het aankoopbedrag plus rente in zijn geheel of gedeeltelijk wordt terugbetaald. Op het moment dat de leasetermijn is afgelopen en het aankoopbedrag is afgelost, wordt u eigenaar van het interne transportmiddel. 


Onze adviseurs geven graag meer informatie over de mogelijkheden en kunnen samen met u bepalen wat voor u het meest geschikt is.