Handpalletwagens

Het handpalletwagen assortiment van G&T Intern transport bestaat uit verschillende handpallettrucks en worden ook wel pompwagens genoemd. De Toyota BT handpalletwagens die wij aanbieden zijn gebruiksvriendelijk, waardoor zware objecten veilig, efficiënt en met minimale inspanning verplaatst kunnen worden. De palletwagens beschikken over een hydraulisch systeem, waardoor weinig kracht nodig is om te pompen. De handpallettrucks van Toyota BT hebben veiligheid en duurzaamheid voorop staan. Met een BT handpallettruck heeft u dus een zeer goede palletwagen in huis!

Toyota BT-Lifter serie handpalletwagens

De Toyota BT-Lifter serie handpallettrucks zijn af te stemmen op verschillende toepassingen zoals distributie- en sorteerwerk, laden en lossen, stapelen, order verzamelen en horizontaal transport. Er zijn twee verschillende types palletwagens: de laag heffende en hoog heffende. De laag heffende BT-lifter palletwagens hebben een hefcapaciteit van maximaal 3000 kg. De hoog heffende BT-Lifter palletwagens hebben een maximale hefcapaciteit van 1000 kg. Naast de handpalletwagens is er ook uitgebreid assortiment elektrische palletwagens. De handpallettrucks van Toyota zijn zeer duurzaam, ze zijn gemaakt van hoogwaardig staal, hebben een robuuste trekstang en massief stalen duwstangen. Verschillende tests hebben aangetoond dat de BT palletwagens tot 5 keer langer meegaan dan andere palletwagens, wat dit dus een uitstekende keuze maakt!

G&T Intern Transport adviseert u over de juiste handpalletwagen

G&T Intern Transport kan u adviseren en informeren over de mogelijkheden van deze palletwagens. De palletwagens in ons assortiment hebben namelijk verschillende breedtes, lengtes en functionaliteiten. Samen met u kunnen we bepalen welke palletwagen geschikt is voor uw bedrijf. Wilt u meer informatie over de handpalletwagens in ons assortiment? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze deskundige medewerkers.

G&T Intern Transport biedt verschillende mogelijkheden aan handpalletwagens te huren of te leasen.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Samen met u kunnen we bepalen welke palletwagen geschikt is voor uw bedrijf . 

BT Lifter LHM NU OOK TE HUREN

Basis handpallettrucks

Hefcapaciteit 750 - 3000kg
Opmerking Laag niveau
Bekijk dit product
BT Pro lifter LHM P/PQ

Ergonomische handpallettruck voor intensief gebruik

Hefcapaciteit 2300kg
Opmerking Laag niveau
Bekijk dit product
BT Pro lifter LHT

Elektrisch aangedreven handpallettruck

Hefcapaciteit 1000kg
Opmerking Laag niveau
Bekijk dit product
BT High lifter HHM NU OOK TE HUREN

Hoogheffende handpallettruck

Hefcapaciteit 1000kg
Opmerking Hoogheffend
Bekijk dit product
BT High lifter HHL NU OOK TE HUREN

Elektrische hoogheffende handpallettruck

Hefcapaciteit 1000kg
Opmerking Hoogheffend
Bekijk dit product
BT Ministacker

Handbediende stapelaar

Hefcapaciteit 800kg
Opmerking Hoogheffend
Bekijk dit product