G&T Intern Transport biedt de mogelijkheid om diverse heftruckcertificaten te behalen. Deze cursussen zijn ontworpen om uw kennis en vaardigheden naar een hoger niveau te tillen volgens de nieuwste veiligheidsrichtlijnen. U leert zowel theoretische aspecten als praktische vaardigheden onder begeleiding van onze ervaren instructeur. Buiten deze heftruckcertificaten, biedt G&T Intern Transport ook cursussen voor de reachtruck, hoogwerkers, pallettrucks en overige intern transport middelen. Vraag onze deskundige instructeurs naar de mogelijkheden. 

We hebben een uitgebreid aanbod aan heftruckcertificaten, zowel voor het vernieuwen van bestaande heftruckcertificaten als voor het volgen van een geheel nieuwe heftruckcursus. We begrijpen dat het belangrijk is om uw kennis en vaardigheden up-to-date te houden en bieden daarom verschillende mogelijkheden voor professionele ontwikkeling. Ontdek de mogelijkheden en neem contact met ons op. 

Diverse certificaten

Voor diegenen die hun heftruckcertificaat willen vernieuwen, bieden we heftruck opfriscursussen aan. Deze heftruckcursussen zijn specifiek ontworpen om ervoor te zorgen dat u op de hoogte bent van de laatste veiligheidsrichtlijnen en -praktijken. Onze ervaren instructeurs zullen u begeleiden bij het verbeteren van uw theoretische kennis en het versterken van uw praktische vaardigheden, zodat u met vertrouwen kunt blijven opereren binnen een veilige werkomgeving.

Daarnaast bieden we ook volledige heftruckcursussen aan voor diegenen die nieuw zijn in het bedienen van een heftruck. Deze uitgebreide heftruck training omvat zowel theoretische instructies als hands-on praktijkervaring. U leert essentiële vaardigheden zoals het veilig stapelen en verplaatsen van goederen, het omgaan met verschillende omgevingen en het naleven van de wettelijke voorschriften. Onze cursussen zijn ontworpen om u te voorzien van alle kennis en vaardigheden die u nodig hebt om een competente heftruckbestuurder te worden en hiermee bent u in het bezit van een geldig heftruckcertificaat. 

Bij G&T Intern Transport streven we ernaar om aan de behoeften van al onze deelnemers te voldoen, of het nu gaat om het vernieuwen van bestaande heftruckcertificaten of het volgen van een nieuwe heftruckcursus. Ons doel is om ervoor te zorgen dat u over de juiste vaardigheden en kennis beschikt om veilig en efficiënt te werken met heftrucks. Neem contact met ons op en ontdek welke optie het beste bij u past voor uw heftruckcertificaat om uw professionele groei en succes te bevorderen.

 

Voordelen heftruck trainingen bij G&T Intern Transport

  • Deskundige trainers
  • Praktijkgerichte aanpak
  • Combinatie van zowel theorie als praktijk
  • Flexibel in te vullen programma
  • Keuzes in locaties, bij G&T of bij u in het bedrijf
  • Geschikt voor alle niveaus, zowel beginner als expert
  • Onafhankelijke certificering