Verbranding vorkheftrucks

De nieuwe Toyota Tonero-series zijn robuuste vorkheftrucks met innovatieve Toyota motoren. Tot 3,5 ton zijn alle Tonero-series optioneel uit te voeren met hydrostatische transmissie als alternatief voor de al bekende koppelomvormer. De hydrostatische transmissie (afkorting: HST) zorgt voor meer wendbaarheid, maakt snelle veranderingen van richting mogelijk en heeft een krachtige motorrem en een krachtige versnelling. Transmissies met koppelomvormer zijn perfect om langere afstanden af te leggen en over het algemeen vlot te rijden. Afhankelijk van de wensen en de toepassing kan voor de beproefde koppelomvormer of de hydrostatische transmissie gekozen worden. 

De Tonero is ontworpen met het oog op veiligheid, productiviteit, comfort en milieuvriendelijkheid. Alle Toyota Tonero machines zijn voorzien van het unieke Systeem van Actieve Stabiliteit (SAS) waarmee zowel de chauffeur als de lasten optimaal worden beschermd. Hiermee kan er gewerkt worden met een heftruck met een verbrandingsmotor waarbij veiligheid op de werkplek is gegarandeerd.

1
Diesel/LPG vorkheftrucks zijn geschikt voor licht tot zwaar horizontaal en verticaal transport
2
Met een breed scala aan cabines zijn de Toyota Tonero geschikt voor zowel binnen als buiten in verschillende weersomstandigheden

Bekijk ons assortiment LPG en diesel vorkheftrucks:

MEER INFORMATIE OVER DE MOGELIJKHEDEN?

Onze adviseurs geven graag meer informatie over de mogelijkheden en kunnen samen met u bepalen welke verbranding heftruck het meest geschikt is voor uw situatie.

Medewerkers

Tonero (15 - 35) NU OOK TE HUUR

Diesel en LPG heftrucks voor licht tot middelzwaar werk.

Hefcapaciteit 1500 - 3500kg
Hefhoogte 7000mm
Motortype LPG / Diesel

Tonero (35 - 80) NU OOK TE HUUR

Diesel en LPG heftrucks voor middelzwaar tot extreemzwaar werk.

Hefcapaciteit 3500 - 8000kg
Hefhoogte 6000mm
Motortype LPG / Diesel

Verbranding vorkheftrucks bij G&T Intern Transport, wij helpen u!

Dankzij een comfortabele bediening en krachtige motoren kan de Toyota Tonero uw goederen gemakkelijker, sneller en veiliger verplaatsen. Hiermee is de Toyota Tonero de meest productieve vorkheftruck in zijn segment. De betrouwbare trucks worden geleverd met LPG- of dieselmotor welke voldoen aan de laatste emissievoorschriften en zijn eenvoudig te onderhouden waardoor u de nodige bedrijfskosten bespaard gedurende de levensduur. Ondanks de robuuste bouw is de machine eenvoudig te manoeuvreren in krappe en kleine ruimtes. De sterke LPG- en dieselmotoren van Toyota zorgen voor een hoge acceleratie en rij-/hefsnelheden. G&T heeft een assortiment machines met een verbrandingsmotor met hefcapaciteiten van 1500 tot 8000kg en met een maximale hefhoogte tot 7 meter. Wij bieden ook elektrische vorkheftrucks met volrubber banden voor indoor activiteiten.


Naast het kopen kunt u bij G&T Intern Transport ook terecht voor het huren of leasen.