Verbranding vorkheftrucks

De nieuwe Toyota Tonero-series zijn robuuste vorkheftrucks met innovatieve Toyota motoren. Tot 3,5 ton zijn alle Tonero-series beschikbaar met hydrostatische transmissie als alternatief voor de koppelomvormer. De hydrostatische transmissie (afkorting: HST) zorgt voor meer wendbaarheid en maakt snelle veranderingen van richting, heeft een krachtige motorrem en een krachtige versnelling. Transmissies met koppelomvormer zijn dan weer perfect om langere afstanden af te leggen en over het algemeen vlot te rijden.

Diesel/LPG vorkheftrucks zijn geschikt voor licht tot zwaar horizontaal transport. Met een breed scala aan cabines zijn de Toyota Tonero geschikt voor zowel binnen als buiten met verschillende weersomstandigheden. De Tonero is ontworpen met het oog op veiligheid, productiviteit, comfort en milieuvriendelijkheid. Alle Toyota Tonero machines zijn voorzien van het unieke Systeem van Actieve Stabiliteit (SAS) waarmee zowel de chauffeur als de lasten optimaal worden beschermd. Hiermee kan er gewerkt worden met een verbrandingsvorkheftruk waarbij veiligheid op de werkplek is gegarandeerd.

Bekijk ons diverse assortiment Toyota LPG- diesel vorkheftrucks

Meer informatie over de mogelijkheden?

Onze adviseurs geven graag meer informatie over de mogelijkheden en kunnen samen met u bepalen welke LPG- of dieseltruck het meest geschikt is voor uw situatie.

Tonero NU OOK TE HUREN

Diesel en LPG heftrucks voor licht tot middelzwaar werk.

Hefcapaciteit 1500 - 3500kg
Hefhoogte 7000mm
Motortype
Bekijk dit product
Tonero (35 - 80) NU OOK TE HUREN

Diesel en LPG heftrucks voor middelzwaar tot extreemzwaar werk.

Hefcapaciteit 3500 - 8000kg
Hefhoogte 6000mm
Motortype
Bekijk dit product

Verbranding vorkheftrucks bij G&T Intern Transport, wij helpen u!

Dankzij een comfortabele bediening en krachtige motoren kan de Toyota Tonero uw goederen gemakkelijker, sneller en veiliger verplaatsen. Hiermee is de Toyota Tonero de meest productieve vorkheftrucks in zijn segment. Deze betrouwbare trucks worden geleverd met LPG- of dieselmotor conform de fase IIIB-emissievoorschriften en zijn eenvoudig te onderhouden waardoor u de nodige bedrijfskosten bespaard gedurende de levensduur. Ondanks de robuuste bouw is de machine eenvoudig te manoeuvreren in krappe en kleine ruimtes. De sterke LPG- en dieselmotoren van Toyota zorgen voor een hoge acceleratie en rij- hefsnelheden. G&T heeft een assortiment verbrandingsmachines met hefcapaciteiten van 1,5 tot 8 ton en met een maximale hefhoogte tot 7 meter. Wij bieden ook thermische heftrucks met vol-rubber banden voor indoor activiteiten bijvoorbeeld in smalle gangen. 

Naast het kopen van een verbrandingsheftruck kunt u bij G&T Intern Transport ook terecht voor het huren of leasen.