Elektrische stapelaars

De Toyota/BT Staxio elektrische stapelaars zijn geschikt voor allerlei toepassingen waarbij, naast horizontaal, ook verticaal transport benodigd is. Hierbij kunnen we denken aan pallets wegzetten en pakken bij stellingen, laden/lossen van vrachtwagens en stationair opgestelde machines en het picken van orders. 

De elektrische stapelaars kunnen hefhoogtes behalen tot en met 6,3 meter met hefcapaciteiten tot 2000kg voor horizontaal en verticaal transport toepassingen. Door het opklapbare, verende platform waar de meeste elektrishe stapelaars mee uit te rusten zijn worden de trucks zeer flexibel inzetbaar en compact zonder in te leveren op ergonomie en werksnelheid. De schokken van drempels en oneffenheden in de vloer worden door het verende platform opgevangen wat zorgt voor meer ergonomie en comfort tijdens gebruik.

Nagenoeg alle modellen zijn optioneel te verkrijgen in cold-store modellen, die geschikt zijn voor koel- en vriesruimtes. Afhankelijk van de af af te leggen afstanden, kiest u voor een: 
Elektrische meeloop stapelaar   of een    Elektrische meerij stapelaar.

1
Ontworpen met het hoog op veiligheid, comfort en productiviteit
2
Populair door hun compacte smalle bouw en universele inzetmogelijkheden

Bekijk ons assortiment elektrische stapelaars:

MEER INFORMATIE OVER DE MOGELIJKHEDEN?

Onze adviseurs geven graag meer informatie over de mogelijkheden en kunnen samen met u bepalen welke elektrische stapelaar het meest geschikt is voor uw situatie.

Medewerkers

BT Tyro SHE100

Instapmodel meeloopstapelaars

Hefcapaciteit 1000kg
Hefhoogte 2900 / 3600mm
Meerijdend nee

BT Staxio W-serie HWE

Veelzijdige meeloopstapelaars

Hefcapaciteit 1000kg
Hefhoogte 2000mm
Meerijdend Nee

BT Staxio W-serie SWE NU OOK TE HUUR

Zeer gemakkelijk in gebruik

Hefcapaciteit 2000kg
Hefhoogte 6000mm
Meerijdend nee

BT Staxio P-serie SPE NU OOK TE HUUR

Stapelaar met platform

Hefcapaciteit 2000kg
Hefhoogte 6000mm
Meerijdend Ja

BT Staxio P-serie RX(D) NU OOK TE HUUR

Stapelaar met reachmast

Hefcapaciteit 1200kg
Hefhoogte 5400mm
Meerijdend Ja

BT Staxio SWE120I NU OOK TE HUUR

Roestvrij stalen stapelaar

Hefcapaciteit 2000kg
Snelheid (km/u) 6
Meerijdend Ja / Nee

BT Staxio S-serie SSI NU OOK TE HUUR

Instaande stapeltruck

Hefcapaciteit 1600kg
Hefhoogte 6300mm
Meerijdend Ja

BT Staxio CB stapelaar NU OOK TE HUUR

Stapelaar met vrijdragende vorken

Hefcapaciteit 1125kg
Hefhoogte 5400mm
Meerijdend Ja / Nee

Elektrische stapelaars bij G&T, wij helpen u!

De BT Staxio W-serie vormt een veelzijdig assortiment elektrische stapelaars met een duurzaam en compact ontwerp. Deze serie omvat ook modellen met heffende steunpoten voor onoffen oppervlakken, transport van gesloten pallets of dubbele ladingen. De BT Staxio P-serie is dankzij het platform populair voor langere afstanden. Deze elektrische stapelaar serie omvat ook modellen met heffende steunpoten. De veelzijdige truck kan de hoogste hefhoogtes en restcapaciteiten in zijn klasse bereiken, maar blijft toch compact genoeg om efficiënt en veilig te werken in kleine ruimtes. 


De XR(D)-serie is uitgerust met een inschuifbare mast. Zo kunt u verschillende soorten pallets vervoeren, ruimte te besparen en efficiënter werken. Door de vrijdragende vorken is de elektrische stapelaar truck universeel inzetbaar. De BT Staxio S- en R-serie bieden uitstekende bestuurderscomfort aan in beide richtingen dankzij de dwarse rijpositie. Deze inzittende stapelaars zijn ontworpen met oog op nog veiligheid en toepassingen waarbij de bestuurder veel tijd doorbrengt op de truck. Ook deze serie elektrische stapelaars bevat modellen met heffende steunpoten zodat hellingen geen uitdaging zijn. 


Naast het kopen kunt u bij G&T Intern Transport ook terecht voor het huren of leasen.