Elektrische stapelaars

De Toyota/BT Staxio stapelaars zijn geschikt voor diverse horizontale toepassingen en verticale toepassingen met betrekking tot intern transport. G&T Intern Transport biedt een compleet assortiment stapelaars met verschillende hefcapaciteiten en verschillende hefhoogtes tot ruim 6,3 meter. De Toyota/BT Staxio stapelaars zijn ontworpen met het oog op veiligheid, comfort en productiviteit. Alle modellen zijn optioneel te verkrijgen in cold-store modellen die geschikt zijn voor koel- en vriesruimtes. Afhankelijk van uw wensen, kiest u voor een:

Elektrische meerij stapelaar.
Handverrijbare stapelaar.

Door het klapbare, verende platform is de stapelaar flexibel inzetbaar. De schokken van drempels en oneffenheden in de vloer vangt het platform op wat zorgt voor een ergonomische houding.

 

Bekijk ons diverse assortiment elektrische stapelaars

Meer informatie over de mogelijkheden?

Onze adviseurs geven graag meer informatie over de mogelijkheden en kunnen samen met u bepalen welke elektrische stapelaar het meest geschikt is voor uw situatie.

BT Staxio W-serie HWE NU OOK TE HUREN

Veelzijdige meeloopstapelaars

Hefcapaciteit 1000kg
Hefhoogte 2000mm
Meerijdend Nee
Bekijk dit product
BT Staxio W-serie SWE NU OOK TE HUREN

Zeer gemakkelijk in gebruik

Hefcapaciteit 1400kg
Hefhoogte 4750mm
Meerijdend nee
Bekijk dit product
BT Staxio P-serie SPE NU OOK TE HUREN

Stapelaar met platform

Hefcapaciteit 2000kg
Hefhoogte 6000mm
Meerijdend Ja
Bekijk dit product
BT Staxio P-serie RX(D) NU OOK TE HUREN

stapelaar met reachmast

Hefcapaciteit 1200kg
Hefhoogte 4800mm
Meerijdend Ja
Bekijk dit product
BT Staxio S-serie SSE NU OOK TE HUREN

Instaande stapeltruck

Hefcapaciteit 1600kg
Hefhoogte 6300mm
Meerijdend Ja
Bekijk dit product
BT Staxio R-serie SRE NU OOK TE HUREN

Stapelaar met cabine

Hefcapaciteit 1600kg
Hefhoogte 6300mm
Meerijdend Ja
Bekijk dit product

Elektrische palletstapelaars bij G&T Intern Transport, wij helpen u!

 • De BT Staxio W-serie vormt een veelzijdig assortiment met een veiligheid- duurzaam en compact ontwerp. Deze serie omvat ook modellen met heffende steunpoten voor onoffen oppervlakken, transport van gesloten pallets of dubbele ladingen. Deze trucks zijn uitgerust met telematica-hardware om de truckactiviteit eenvoudig te kunnen controleren/verbeteren. 
   
 • De BT Staxio P-serie is dankzij het platform productief voor langere afstanden. Deze serie omvat ook modellen met heffende steunpoten en is ook uitgerust met een telematica-hardware. Dit veelzijdige truck kan de hoogste hefhoogtes en restcapaciteiten in zijn klasse bereiken, maar blijft toch compact genoeg voor kleine ruimtes. 
   
 • De XR(D)-serie is uitgerust met een inschuifbare mast. Zo kunt u verschillende soorten pallets vervoeren, ruimte te besparen en efficiënter werken. Deze trucks zijn uiteraard ook uitgerust met telematica-hardware. 
   
 • De BT Staxio S- en R-serie bied uitstekende bestuurderscomfort aan in beide richtingen dankzij de dwarse rijpositie. Deze inzittende stapelaars zijn ontworpen met oog op nog meer veiligheid, ze hebben een beschermdak. Ook omvat deze trucks modellen met heffende steunpoten.
   

Naast het kopen van een BT stapelaar kunt u bij G&T Intern Transport ook terecht voor het huren of leasen.