Heftruck huren

Bij G&T Intern Transport kunt u heftrucks kopen, leasen maar ook huren. Alle heftrucks die wij in ons assortiment hebben zijn ook te huur. Een zeer uitgebreide keuze dus! Een heftruck huren kan al vanaf 1 dag tot 10 jaar. Zo profiteert u van de kwaliteit en service van een nieuwe heftruck, maar bepaalt u hoe lang u gebruik maakt van de heftruck. Wanneer u een heftruck voor een langere periode huurt, zorgen wij voor het onderhoud, de reparatiekosten en alle verzekeringen!

Verschillende soorten heftrucks te huur

Een heftruck huren bij G&T Intern Transport biedt u veel voordelen. Zo betaalt u geen investeringskosten, u betaalt alleen voor de periode dat u de heftruck huurt. Daarnaast zijn de gemaakte kosten aftrekbaar van de belasting. Wilt u een heftruck huren? Dan hebben wij deze vrijwel direct voor u beschikbaar. U kunt bij G&T Intern Transport verschillende heftrucks huren van het merk Toyota:

Elektrische heftruck huren

Ons assortiment bestaat uit verschillende vorkheftrucks voorzien van een accu. Deze elektrische heftrucks zijn verkrijgbaar in een 3- en 4-wiel uitvoering en 24, 48 en 80 volt. Deze heftrucks hebben een maximale hefhoogte van 6,5 meter en een maximale hefcapaciteit van 8500 kg. 

Verbrandings heftruck huren

Naast de elektrische heftrucks, kunt u ook verbrandings heftrucks huren bij G&T. Dit zijn heftrucks die voorzien zijn van een diesel of LPG motor en voornamelijk bedoeld zijn voor buitengebruik. Deze verbrandingstrucks hebben een maximale hefcapaciteit van 8000 kg.

Beide soorten heftrucks zijn voorzien van SAS, Systeem voor Actieve Stabiliteit. Dit systeem zorgt ervoor dat de veiligheid toeneemt, dat de productiviteit wordt verhoogd en dat er schade wordt voorkomen. 

Wilt u ook een heftruck huren? Neem dan contact met ons op!

Heftruck huren?

Onze adviseurs geven graag meer informatie over de mogelijkheden en kunnen samen met u bepalen welke vorkheftruck het meest geschikt is voor uw bedrijf.