Lithium-ion oplossingen van Toyota

We bieden volledig geïntegreerde lithium-ion batterijen aan binnen ons productassortiment.
Ontwikkeld door Toyota Material Handling volgens het Toyota Productie Systeem.

Onderhoudsvrij en kostbare ruimte besparing

Lithium-ion accu’s van Toyota zijn onderhoudsvrij, hierdoor hoeft u geen onderhoud te geven aan uw accu's. Omdat Lithium-ion accu's een gesloten systeem is, hoeft u in tegensteling tot lood-zuur accu's geen gedeminieraliseerd water toe te voegen. Bij Lithium-ion accu's ontstaan er geen gassen of zuren, bijkomend voordeel hiervan is dat er geen speciale acculaadruimtes en lucht-afzuiginstallaties meer nodig zijn binnen uw bedrijf.

Energiezuinig en ergonomisch

Voor G&T Intern Transport is energiezuinigheid een belangrijk thema. Dankzij onze lithium technologie zijn onze trucks ergonomisch verbeterd. Dit is in stand gekomen door de ontwikkeling van deze accu, die nu vele malen kleiner en lichter is geworden. Hierdoor blijft er meer ruimte over voor de bestuurder. Ook de ontwikkeling mbt de levensduur is verbeterd. Lithium-ion accu's gaan drie keer zo lang mee dan de lood-zuur accu's.

Voorbeeld: Economische toepassing in continubedrijf (meerploegendienst). 

 

 

Hoge beschikbaarheid van de trucks

Door de flexibele en snelle laadtijden van onze Lithium-ion accu, heeft uw vloot een hoge beschikbaarheid. U kunt binnen vrij ruime grenzen laden wanneer en hoe u maar wilt. Na 30 minuten laden absorbeert de accu 50 procent van haar capaciteit. Na 80 minuten is de accu volledig opgeladen. Door de accu op te laden tijdens pauzes en rusttijden zijn uw trucks 24/7 beschikbaar.