Verfijn de resultaten

Toyota 7FG45

Merk Toyota
Bouwjaar 1999
Hefcapaciteit 4500kg

Toyota 7FGF30

Merk Toyota
Bouwjaar 2004
Hefcapaciteit 3000kg

Toyota 8FGJF35

Merk Toyota
Bouwjaar 2013
Hefcapaciteit 3500kg

Verbranding vorkheftruck gebruikt

Op zoek naar een verbranding vorkheftruck die gebruikt is? G&T Intern Transport heeft naast nieuwe verbranding heftrucks ook gebruikte verbranding heftrucks in haar assortiment. De ideale oplossing wanneer je op zoek bent naar een goede kwaliteit, maar een kleiner budget te besteden hebt. Al onze tweedehands verbranding trucks zijn nagekeken door onze professionele monteurs. Zo bent u ervan verzekerd dat u een goede koop doet!

 

De verschillende uitvoeringen van een verbranding vorkheftruck

G&T heeft een assortiment verbrandingsmachines met hefcapaciteiten van 1,5 tot 8 ton en met een maximale hefhoogte tot 7 meter. Wij bieden ook thermische heftrucks met vol-rubber banden voor indoor activiteiten bijvoorbeeld in smalle gangen. Deze betrouwbare trucks worden geleverd met LPG- of dieselmotor conform de fase IIIB-emissievoorschriften en zijn eenvoudig te onderhouden waardoor u de nodige bedrijfskosten bespaard gedurende de levensduur.

 

Meer informatie over onze occasion aanbod

Bent u op zoek naar een specifiek model? Neem dan contact met ons op, door ons grote netwerk kunnen we aan veel modellen komen! Door de hoogstaande kwaliteit van de Toyota verbranding vorkheftruck gaan deze lang mee. U kunt dus nog lang plezier hebben van deze tweedehands verbranding vorkheftruck! Om ons laatste aanbod van gebruikte verbranding heftrucks te bekijken kunt u altijd contact met ons opnemen. We bespreken graag met u de mogelijkheden. Ook bent u van harte welkom in onze showroom. Onder het genot van een kopje koffie. We horen graag van u!