Gebruikte heftruck

Het is mogelijk dat u onmiddellijk een heftruck nodig heeft, maar dat u liever een heftruck koopt dan dat u er een huurt. Zelfs voor bedrijven met een uitgebreide vloot kunnen gebruikte heftrucks een goede oplossing zijn ter ondersteuning van hun basisvloot en voor meer flexibiliteit in hun activiteiten.

Verschillende gebruikte heftrucks

G&T Intern Transport heeft verschillende soorten gebruikte heftrucks in haar assortiment. Zo zijn er de elektrische heftrucks die voorzien zijn van een accu. Of de verbranding heftrucks die rijden op diesel of LPG. De verbranding heftrucks zijn meer geschikt voor het zwaardere buitenwerk. Wanneer u een tweedehands heftruck nodig heeft voor een magazijn, zijn de elektrische heftrucks zeer geschikt.

Al onze heftrucks zijn van het merk Toyota. Dit merk staat voor een hoge kwaliteit zodat u nog lang plezier kunt hebben van uw tweedehands heftruck.

Gebruikte heftruck van G&T

Het assortiment gebruikte heftrucks is zeer wisselend. Het is vaak lastig te bepalen welke heftruck geschikt is voor uw bedrijf. Daarom hebben wij onze deskundige medewerkers klaarstaan om u te voorzien van advies. Samen kunnen we bepalen welke gebruikte heftruck het beste aansluit bij uw wensen. U bent altijd van harte welkom om ons assortiment te bekijken in onze showroom. Neem contact op om een afspraak te maken!

Meer informatie?

Neem contact op met een van onze mederwerkers om te bekijken welke gebruikte heftruck bij uw bedrijf past.