Onderhoud van uw interne transportmaterieel

G&T Intern Transport heeft een groot aanbod palletwagens, magazijntrucks, heftrucks, industriële trekkers en veeg- en schrobmachines en biedt serviceondersteuning gedurende de gehele levensduur. Wij bekijken samen met u wat uw behoefte is en wat de bedrijfsspecifieke situatie is. Op basis hiervan adviseren wij u welke serviceoplossing hier het beste bij aansluit.

Servicepakketten

G&T Intern Transport biedt verschillende servicepakketten aan om uw operationele kosten te verminderen. Om de levensduur van uw palletwagen, magazijntruck, heftruck, industriële trekker of veeg- en schrobmachine te verhogen is preventief en periodiek onderhoud noodzakelijk. Op deze manier zijn we onverwachte storingen voor. 

MEER INFORMATIE OVER DE MOGELIJKHEDEN?

Onze adviseurs geven graag meer informatie over de mogelijkheden en kunnen samen met u bepalen welke magazijntruck het meest geschikt is voor uw situatie.

Medewerkers

Jaarlijkse VA-keur veiligheidskeuring voor intern transportmaterieel

G&T Intern Transport is gecertificeerd om intern transportmiddelen te keuren en te voorzien van een VA-keur veiligheidskeurmerk. Om te voldoen aan de Nederlandse wetgeving moet uw interne transportmateriaal jaarlijks gekeurd worden. Door middel van de VA-keur veiligheidskeuring heeft u als ondernemer de zekerheid dat uw interne transportmiddelen voldoen aan de vereiste veiligheidsnormen. G&T Intern Transport heeft gediplomeerde VA-keur keurmeesters in dienst die de technische staat van uw machine inspecteren en controleren. 

Periodiek onderhoud van uw intern transport

Wanneer u periodiek en preventief onderhoud laat uitvoeren voor uw interne transportmiddelen, kunnen onverwachte kostbare reparaties worden voorkomen. G&T Intern Transport plant deze werkzaamheden periodiek in en neemt tijdig contact met u op om een afspraak in te maken. De kosten van het periodiek preventief onderhoud zijn volledig op nacalculatie. 

Periodiek onderhoud inclusief VA-keur veiligheidskeuring

Wanneer onze servicemonteurs het periodieke onderhoud voor uw interne transportmiddelen uitvoeren, kan dit gecombineerd worden met de jaarlijkse VA-keur veiligheidskeuring. De kosten van dit servicepakket worden gedeeltelijk vooraf vastgesteld. De benodigde materialen zijn op nacalculatie

Full-servicepakket

Wanneer u kiest voor het full-servicepakket garanderen wij continuïteit en veiligheid. Het full-servicepakket bestaat uit preventief onderhoud, veiligheidskeurmerken, reparaties en de benodigde materialen (uitgezonderd banden, wielen en schadereparaties). De kosten worden per gewenste periode voor u berekend. De overeenkomstduur is minimaal 24 maanden waar altijd een nulmeting aan vooraf gaat. 

All-in servicepakket

Het all-in servicepakket bestaat naast preventief onderhoud, veiligheidskeurmerken, reparaties en de benodigde materialen ook uit de levering van banden en wielen. G&T Intern Transport is geheel verantwoordelijk voor het beheer en de continuïteit van uw interne transportmiddelen. De kosten voor dit pakket worden per gewenste periode aan u berekend en zijn aan te passen aan uw budget. De overeenkomstduur is minimaal 24 maanden waar altijd een nulmeting aan vooraf gaat.

Onze diensten

Lease

G&T Intern Transport biedt naast kopen of huren ook verschillende mogelijkheden interne transportmiddelen te leasen.

Lees meer

Verhuur

Bij G&T Intern Transport kunt u uw interne transportmiddelen huren voor een korte- of lange periode.

Lees meer

Keuringen

G&T Intern Transport is een VA-keur erkend keurend bedrijf en zal een objectief waardeoordeel geven over bijvoorbeeld uw heftruck of magazijntruck.

 

Lees meer

Reparaties

Reparaties van interne transportmiddelen worden met zorg uitgevoerd door onze monteurs met uitsluitend originele onderdelen.

Lees meer