G&T Intern Transport beschikt over een breed productaanbod op het gebied van palletopslag. Wij kijken voortdurend naar de mogelijkheden om magazijninrichtingen verder te optimaliseren door juiste combinaties samen te stellen van type stellingen en de daarbij behorende machines met de juiste configuratie. Onze doelstelling is altijd de beschikbare ruimte maximaal te benutten, voor een hogere productiviteit, lagere kosten en een verbetering van de algemene efficiëntie.

Wij bieden een ruim assortiment aan magazijnstellingen zoals: conventionele stellingen, draagarmstellingen, inrijstellingen en andere opslagsystemen.  

Conventionele magazijnstellingen

Standaard palletstellingen bieden een hoge mate van flexibiliteit tijdens de ontwerpfase van een magazijnen. Deze stellingen bieden de ruimte voor pallets met diverse goederen en ladingen. Het systeem kan worden afgestemd op uw wensen qua gewicht en volume. Trucks welke uitgerust zijn met telescoopvorken kunnen conventionele stellingen ook gebruikt worden voor dubbele pallethandelingen, hierdoor kunnen meer pallets worden opgeslagen, maar zonder directe toegang tot alle pallets.

Offerte aanvragen

Inrijstellingen

Dit type stelling optimaliseert het ruimtegebruik met minder gangpaden en meer pallets per vierkante meter. De stellingcomponenten vormen binnenste laadstroken met aan weerszijden steunrails voor de pallets. De trucks rijden in de rijstroken en stapelen de goederen op de rails, helemaal tot het einde, daarbij gebruikmakend van de volledige diepte van de stellingen.

Offerte aanvragen

Verrijdbare palletstellingen

Verrijdbare palletstellingen zijn een van de meest compacte opslagsystemen op de markt. De stellingen zijn geïnstalleerd op mobiele onderstellen die over rails in de grond bewegen. Met slechts één gangpad tegelijk open en de rest van de secties die worden gesloten, kunt u een zeer hoge bezettingsgraad realiseren en het uw opslagcapaciteit vergroten. Mobiele palletstellingen worden tegenwoordig in een groot aantal toepassingen gebruikt, onder andere in gekoelde magazijnen en algemene opslag.

Offerte aanvragen

Doorrol- & Pushbackstellingen

Doorrol- of pushback stellingen kunnen tot 6 pallets in de diepte worden opgeslagen door ze op een licht hellend platform of rollenbed te duwen. Wanneer de eerste pallet wordt opgehaald, rolt de volgende naar de invoerpositie, ideaal voor operaties met snelle palletomslag.

• Tot 75% effectief ruimtegebruik

• Ideaal voor het behandelen van grote hoeveelheden uniforme goederen

Offerte aanvragen

Stellingen met shuttlesystemen

Shuttle systemen is voor diepe opslag met hoge dichtheid en maakt gebruik van semi-automatische systemen om palletsop te slaan en uit de stellingen te halen. De shuttles worden door reachtrucks in de stelling geplaatst. De chauffeurs besparen veel tijd omdat ze de pallets alleen naar de ingang van de stellingkanalen hoeven te brengen. Terwijl de shuttle de pallet naar zijn eindpositie transporteert, kan de reachtruckchauffeur de volgende pallet pakken. Op deze manier kunnen chauffeurs meer pallets sneller verwerken, waardoor de productiviteit toeneemt en de operationele kosten dalen.

Offerte aanvragen

Draagarmstellingen

Dit stellingsysteem is gebaseerd op kolommen met horizontale armen voor de lading. Het kan lange goederen of items van verschillende lengte opslaan, zoals balken, buizen, metaal, plastic of houten planken of platen. Het is verkrijgbaar in enkelzijdige en dubbelzijdige versies met verschillende opties voor lastverdeling. Afhankelijk van de belasting per arm, armlengte en kolomhoogte kunt u kiezen tussen lichte en zware opties.

Offerte aanvragen

Tevens beschikken we over tools om de veiligheid tussen magazijnstellingen te optimaliseren en de algehele productiviteit te verbeteren. SpotMe is een waarschuwingssysteem dat gebruikmaakt van intelligente sensoren om beweging te identificeren van objecten en de richting waarin ze gaan. De knipperende verlichting waarschuwt voetgangers en heftruckchauffeurs in het risicogebied. Deze oplossing helpt het voorkomen van ongevallen, evenals schades aan trucks en goederen.