Nieuwe Toyota Traigo 80V

17 januari 2022

De nieuwe Traigo 80 2,5 – 3,5 ton elektrische vorkheftrucks heeft een totaal nieuw design. Alle opgedane kennis en klantwensen van afgelopen jaren zijn samengebundeld tot een nieuwe range.

Lees meer

Vernieuwde BT Reflex reachtruck

10 december 2021

De BT reflex is al jaren de betere keus als het gaat om productiviteit en ergonomie met de standaard in hoogte verstelbare vloer en alle verstelbare bedieningselementen.

Lees meer

Blog: Ontdek de voordelen van 'smart trucks'

30 april 2021

In deze blog nemen we u mee in de wereld van I_Site, een vlootbeheersingssysteem voor Toyota intern transport materiaal. Waarom is er de behoefte ontstaan aan vlootbeheersingssystemen en wat houd dit in?

Lees meer

Het geheim van goede heftruckbanden

23 maart 2021

Waarom zijn er dan zoveel verschillende merken, compounds, uitvoeringen en profielen? Wanneer kiezen we nou voor welke kwaliteit en soort? In dit artikel nemen we u mee in de wondere wereld van de heftruckbanden...

Lees meer

Blog: heftruckcertificaat, verplicht of niet?

19 februari 2021

Is een heftruckcertificaat nou verplicht of niet als je op een heftruck moet werken?

Lees meer

Blog: De unieke BT/Toyota handpallettruck

15 januari 2021

De Toyota (voormalig BT) handpallettrucks worden geroemd onder personeel en werkgevers om hun efficiënte manier van werken, lange levensduur en ergonomie. Als er dan toch handwerk verricht moet worden dan wel graag met goed gereedschap met gering kans op letsel en schade aan goederen!

Lees meer

Kentekenplicht vorkheftrucks vanaf 2021

9 december 2020

Vanaf 1 januari start de registratie- en kentekenplicht welke ook van toepassing kan zijn op uw vorkheftruck of veegmachine. Wat houd dit in voor uw organisatie?

Lees meer

Nieuwe website G&T

24 oktober 2020

Met gepaste trots is afgelopen week onze nieuwe website gelanceerd. Afgelopen jaren hebben wij als G&T een forse groei doorgemaakt door onze sterke online positie in de markt. Om deze groei extra kracht bij te zetten hebben we geïnvesteerd in onze nieuwe online platform waarmee wij onze klanten optimaal willen bedienen.

Lees meer

Introductie BT Levio LWI160

20 maart 2020

De nieuwe BT Levio Li-ion-model van Toyota is een zeer compacte machine, die kleiner en lichter is zonder concessies te doen aan de prestaties. Met de nieuwe Lion oplossingen wordt de energie-efficiëntie naar een hoger niveau getild.

Lees meer

Voorzorgsmaatregelen: coronavirus

16 maart 2020

Afgelopen week heeft het kabinet extra maatregelen bekend gemaakt om verspreiding van het Corona-virus in te dammen. Wij als G&T Intern Transport kunnen...

Lees meer