Ontdek onze nieuwste generatie machines

18 mei 2023

Ontdek onze nieuwe elektrische pallettruck en staanstapelaar met bestuurdersstoel en lithium-ionbatterij van Toyota. Deze compacte maar krachtige elektrische maken het werk nog eenvoudiger.

Lees meer

Dé perfecte schaarhoogwerker voor uw werkzaamheden

10 oktober 2022

U bent er uit, de schaarhoogwerker past het beste bij uw toepassingen. Echter zijn er binnen de Genie schaarhoogwerkers nog veel verschillende mogelijkheden.Onze specialisten van G&T Intern Transport geven u graag uitleg over de verschillen, zodat u de beste keuze maakt.

Lees meer

Nieuwe Toyota Traigo 80V

17 januari 2022

De nieuwe Traigo 80 2,5 – 3,5 ton elektrische vorkheftrucks heeft een totaal nieuw design. Alle opgedane kennis en klantwensen van afgelopen jaren zijn samengebundeld tot een nieuwe range.

Lees meer

Vernieuwde BT Reflex reachtruck

10 december 2021

De BT reflex is al jaren de betere keus als het gaat om productiviteit en ergonomie met de standaard in hoogte verstelbare vloer en alle verstelbare bedieningselementen.

Lees meer

Welke hoogwerker heb ik nodig?

7 juni 2021

Er zijn tegenwoordig tal van hoogwerkers, maar welke past bij uw vraag en organisatie?

Lees meer

Blog: Ontdek de voordelen van 'smart trucks'

30 april 2021

In deze blog nemen we u mee in de wereld van I_Site, een vlootbeheersingssysteem voor Toyota intern transport materiaal. Waarom is er de behoefte ontstaan aan vlootbeheersingssystemen en wat houd dit in?

Lees meer

Het geheim van goede heftruckbanden

23 maart 2021

Waarom zijn er dan zoveel verschillende merken, compounds, uitvoeringen en profielen? Wanneer kiezen we nou voor welke kwaliteit en soort? In dit artikel nemen we u mee in de wondere wereld van de heftruckbanden...

Lees meer

Blog: heftruckcertificaat, verplicht of niet?

19 februari 2021

Is een heftruckcertificaat nou verplicht of niet als je op een heftruck moet werken?

Lees meer

Blog: De unieke BT/Toyota handpallettruck

15 januari 2021

De Toyota (voormalig BT) handpallettrucks worden geroemd onder personeel en werkgevers om hun efficiënte manier van werken, lange levensduur en ergonomie. Als er dan toch handwerk verricht moet worden dan wel graag met goed gereedschap met gering kans op letsel en schade aan goederen!

Lees meer

Kentekenplicht vorkheftrucks vanaf 2021

9 december 2020

Vanaf 1 januari start de registratie- en kentekenplicht welke ook van toepassing kan zijn op uw vorkheftruck of veegmachine. Wat houd dit in voor uw organisatie?

Lees meer