De BT reflex is al jaren de betere keus als het gaat om productiviteit en ergonomie met de standaard in hoogte verstelbare vloer en alle verstelbare bedieningselementen.

Met de nieuwe Reflex wordt op productiviteit, ergonomie en comfort verder geborduurd. Rij-eigenschappen zijn in luttele milisecondens te verstellen met het kleuren touchscreen. De al bekende traploze overgang van het vorkenbord naar de vrije heffing is ook in deze trucks doorgevoerd, gecombineerd met reach-control zorgt dit voor de soepelste, snelste handelingen in uw magazijn.

Naast vooruitstrevende bij de tijdse bediening is er standaard meer opbergruimte in het bestuurderscompartiment en zijn er standaard aanwezige opties als radio met bluetooth connectie en usb oplaadpunten voor telefoon of tablet.

De trucks zijn uit te rusten met een glazen veiligheidsdak voor het meeste doorzicht, kruislaser voor snel en veilig positioneren op hoogte, neighoek-horizontaalstelling en sideshift-centraal functies. Uiteraard ontbreken de unieke tilt-cabine en de vorkenkleurencamera ook niet in de nieuwe range reachtrucks.

Voor de zware toepassingen waarbij er veel gevraagd wordt van chauffeurs is er keuze uit lucht geveerde stoelen voor het hoogste comfort.

Standaard kunnen de trucks van alle hedendaagse energie-technologie voorzien worden zoals Li-Ion, Tractie lood-zuur of onderhoudsvrije gel-batterijen.

Om grip op material handling kosten te krijgen kunnen de trucks gevolgd worden met een geavanceerd vlootbeheersingssysteem. Hiermee kunnen schokken in beeld gebracht worden, accu onderhoud gecontroleerd en bijgestuurd worden en inzet visueel gemaakt.

Ook werken met de marktleider op het gebied van material handling? Neem nu contact op met de specialisten van G&T voor een vrijblijvend adviesgesprek.