G&T Intern Transport is sinds 1994 leverancier van nieuwe en gebruikte interne transportmiddelen. G&T is officieel dealer van Toyota Material Handling en Nilfisk reinigingsmachines. Het aanbod van G&T bestaat uit palletwagens, magazijntrucks, heftrucks, industriële trekkers, veegmachines en schrobmachines. Naast het verkopen van interne transportmiddelen bieden wij ook de mogelijkheid tot leasen of huren. Daarnaast voert G&T Intern Transport onderhoud, reparaties en keuringen uit. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten kiezen voor de beste oplossing en wij denken hier actief in mee.   

Service, kwaliteit en betrouwbaarheid

G&T intern transport is een servicegerichte organisatie waarin kwaliteit en betrouwbaarheid belangrijk zijn. Wij vinden het van belang dat afspraken worden nagekomen en dat onze werknemers klanten zo veel mogelijk ondersteunen en ontzorgen. De kwaliteit en service wordt gewaarborgd door onze medewerkers. Wij vinden de ontwikkeling van onze servicemonteurs, ondersteunde medewerkers en ons technisch talent cruciaal. Onze medewerkers zijn vakbekwaam, gedreven en trots bij ons te werken. Door onze ervaren medewerkers kennen we de markt goed, wordt de kwaliteit gewaarborgd en zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen. Onze werknemers maken het verschil. 

Wij kennen de interne transportmarkt als geen ander en geven graag advies

Door onze ruime ervaring en ons professioneel team zijn wij altijd op de hoogte van de technologische- en productontwikkelingen in onze markt. Hierdoor kunnen we altijd actief meedenken met onze klanten en ze voorzien van goed en volledig advies. Onze monteurs zijn specialistisch opgeleid en zijn in staat onze machines af te stellen en naar de behoefte van de klant. Wij zijn in staat maatwerkwerk te leveren.