Industriële trekkers

G&T Intern Transport heeft veelzijdige industriële trekkers in het assortiment. Deze trekkers bieden ondersteuning voor het verzamelen van orders en maken het interne horizontale transport veiliger en efficiënter. Het voordeel van een industriële trekker is de hoge trekcapaciteit waardoor zware lasten efficiënt vervoerd kunnen worden. Industriële trekkers zijn geschikt voor zowel lichte als zware toepassingen. 

Elektrisch- en Verbrandings Industriële trekkers

De elektrische trekkers kunnen meelopend, inzittend of instaand zijn. Industriële trekkers met een verbrandingsmotor zijn inzittend en vooral geschikt voor zware toepassingen. Het assortiment trekkers van G&T Intern Transport bestaat uit de Movit-serie van BT en de Tracto-serie van Toyota. De BT-trekkers hebben een trekcapaciteit tot maximaal 3000 kg en de Toyota-trekkers hebben een maximale trekcapaciteit van 49000 kg.

G&T Intern Transport geeft u graag deskundig advies naar wens. Er zijn dus veel aspecten waar u rekening mee moet houden, wij helpen u graag!

Meer informatie over de mogelijkheden?

Onze adviseurs geven graag meer informatie over de mogelijkheden en kunnen samen met u bepalen welke industriële trekker het meest geschikt is voor uw situatie.