Industriële trekkers

G&T Intern Transport heeft veelzijdige industriële trekkers in het assortiment. Deze trekkers bieden ondersteuning voor het verzamelen van orders en maken het interne horizontale transport veiliger en efficiënter. Het voordeel van een industriële trekker is de hoge trekcapaciteit waardoor zware lasten vervoerd kunnen worden. Industriële trekkers zijn geschikt voor zowel lichte als zware toepassingen. 

 

Bekijk ons assortiment elektrische Industriële trekkers:

De 100% elektrische trekkers kunnen meelopend, inzittend of instaand zijn. Het uiteenlopende assortiment trekkers van G&T Intern Transport bestaat uit diverse types trekkers voor elke toepassing tot trekgewichten van 800kg tot en met 50000kg. De meeloop trekkers hebben een trekcapaciteit tot 1500kg en zijn uiterst wendbaar, voor bijvoorbeeld vervoeren van zware rolcontainers. De Simai trekkers hebben een maximale trekcapaciteit van 50000kg voor inzet in zware industrie of luchthavens. 

MEER INFORMATIE OVER DE MOGELIJKHEDEN?

Onze adviseurs geven graag meer informatie over de mogelijkheden en kunnen samen met u bepalen welke Industriële trekker het meest geschikt is voor uw situatie.

Medewerkers