Industriële trekkers

G&T Intern Transport heeft veelzijdige industriële trekkers in het assortiment. Deze trekkers kunnen ondersteuning bieden voor het verzamelen van orders en maken het interne horizontale transport veiliger en efficiënter. Het voordeel van een industriële trekker is de hoge trekcapaciteit, waardoor zware lasten efficiënt vervoerd kunnen worden. De trekkers uit het assortiment van G&T Intern Transport bieden nog meer veiligheid en efficiëntie in uw magazijnwerk. Verhoog dus uw productiviteit en kies voor een industriële trekker van G&T.

Industriële Trekkers met Elektrische of Verbrandingsmotors

Industriële trekkers zijn geschikt voor zowel lichte en zware toepassingen. De elektrische trekkers kunnen meelopend, inzittend of instaand zijn. Industriële trekkers met een verbrandingsmotor zijn inzittend en vooral geschikt voor zware toepassingen. Het assortiment trekkers van G&T Intern Transport bestaat uit de Movit-serie van BT en de Tracto-serie van Toyota. De BT-trekkers hebben een trekcapaciteit tot maximaal 3000 kg en de Toyota-trekkers hebben een maximale trekcapaciteit van 49000 kg.

Deskundig advies over Industriële Trekkers

De industriële trekkers in ons assortiment zijn geschikt voor uiteenlopende functionaliteiten en kunnen voorzien in verschillende behoeften. G&T Intern Transport geeft u graag passend advies. Zo wordt er rekening gehouden met de trekcapaciteit, de rijafstanden en de gebruiksfrequentie. Daarnaast zijn er een aantal compacte modellen beschikbaar voor de kleinere magazijnen. Er zijn dus veel aspecten waar u rekening mee moet houden, wij staan graag voor u klaar om u verder te helpen!

Zoals elk product in ons assortiment zijn er mogelijkheden om industriële trekkers te huren of te leasen. Wij geven u graag advies welke optie voor uw het beste is. 

Meer informatie over de mogelijkheden?

Onze adviseurs geven graag meer informatie over de mogelijkheden en kunnen samen met u bepalen welke industriële trekker het meest geschikt is voor uw situatie.