Elektrische vorkheftrucks

G&T Intern Transport heeft een breed assortiment met elektrische Toyota heftrucks, welke aangeduid worden onder de naam: ''topkwaliteit''. Deze elektrische vorkheftrucks zijn geschikt voor uiteenlopende toepassingen voor zowel binnen- als buitengebruik. Bij het ontwerpen van deze modellen is rekening gehouden met lichte- als zware toepassingen. Deze kwalitatieve goede machines worden onder andere gebruikt voor het laden en lossen van goederen, stapelen, orders verzamelen en horizontaal transporten. Deze machines kunnen dus zeer multifunctioneel ingezet worden. 

Elektrische vorkheftrucks in verschillende uitvoeringen

Onze elektrische vorkheftrucks assortiment kenmerkt zich door haar veelzijdigheid. Zo zijn er 3-wiels als 4-wiels uitvoeringen, welke verkrijgbaar zijn in 24 volt, 48 volt of 80 volt. De 3-wiels uitvoering heeft onder andere een uitstekende wendbaarheid, ideaal voor manoeuvreren in krappe ruimtes of het stapelen in smalle gangen. De 4-wiels uitvoering zorgt voor meer stabiliteit op oneffen oppervlakken. De HT-serie heeft rijsnelheden en hefsnelheden van topklasse hierdoor bieden ze maximale prestaties en efficiëntie, zeer geschikt voor bijzondere en zware lasten. De maximale hefhoogte van de heftrucks is 6,5 meter met een maximale hefcapaciteit van 8500 kg. De 2 tons trucks 48-serie heeft een maximale hefhoogte tot 7,5 meter. De elektrische heftrucks van Toyota leveren sterke prestaties en dankzij het unieke Systeem voor Actieve Stabiliteit op heftrucks (SAS) wordt de veiligheid van de bestuurder en de productiviteit verhoogd. Daarnaast beschikken de elektrische heftrucks over AC-motoren die bekend staan om hun efficiëntie en betrouwbaarheid.

Advies nodig over een elektrische vorkheftruck?

Aangezien de heftrucks beschikken over veel verschillende opties, maak het soms lastig om te bepalen welke elektrische vorkheftruck het beste bij uw bedrijf past. Onze deskundige medewerkers adviseren u graag. Wilt u vrijblijvend meer informatie over een van onze heftrucks? Neem dan gerust contact met ons op.

Naast het kopen van een elektrische vorkheftruck kunt u bij G&T Intern Transport ook terecht voor het huren of leasen.

Meer informatie over de mogelijkheden?

Onze adviseurs geven graag meer informatie over de mogelijkheden en kunnen samen met u bepalen welke elektrische vorkheftruck het meest geschikt is voor uw situatie.

Toyota Traigo 24v NU OOK TE HUREN

3-wiel 24 volt heftrucks

Hefcapaciteit 1000 - 1500kg
Hefhoogte 6500mm
Aandrijving Elektrisch
Bekijk dit product
Toyota Traigo 48v 3-wiel

3-wiel 48 volt heftrucks

Hefcapaciteit 1500 - 2000kg
Hefhoogte 7500mm
Aandrijving Elektrisch
Bekijk dit product
Toyota Traigo 48v 4-wiel NU OOK TE HUREN

4-wiel 48 volt heftrucks

Hefcapaciteit 1500 - 2000kg
Hefhoogte 7500mm
Aandrijving Elektrisch
Bekijk dit product
Toyota Traigo 80v NU OOK TE HUREN

4-wiel 80 volt heftrucks

Hefcapaciteit 2000 - 5000kg
Hefhoogte 6500mm
Aandrijving Elektrisch
Bekijk dit product
Toyota Traigo 80v 6-8t.

4-wiel 80 volt 6-8t. heftrucks

Hefcapaciteit 6000 - 8000kg
Hefhoogte 7000mm
Aandrijving Elektrisch
Bekijk dit product