Elektrische vorkheftrucks

G&T Intern Transport heeft een breed assortiment aan elektrische Toyota heftrucks, welke wereldwijd bekend staan om hun kwaliteit. Bij het ontwerpen van deze modellen is rekening gehouden met lichte en zware toepassingen. Elektrische heftrucks worden onder andere gebruikt voor het laden en lossen van goederen, stapelen, orders verzamelen en horizontaal/verticaal transporteren.

Dankzij het unieke Systeem voor Actieve Stabiliteit op elektrische heftrucks (SAS) wordt de veiligheid van de bestuurder en de productiviteit verhoogd. Daarnaast beschikken de elektrische heftrucks over AC-motoren die bekend staan om hun efficiëntie en betrouwbaarheid.

Met hefcapaciteiten tot 8000kg op het lastzwaartepunt van 900mm kunnen de elektrische vorkheftrucks van Toyota nagenoeg alle heftrucks met verbrandingsmotoren voor binnentoepassingen vervangen.

1
Geschikt voor uiteenlopende toepassingen, zowel binnen- als buitengebruik
2
De elektrische heftrucks van Toyota leveren sterke prestaties

Bekijk ons assortiment elektrische vorkheftrucks:

MEER INFORMATIE OVER DE MOGELIJKHEDEN?

Onze adviseurs geven graag meer informatie over de mogelijkheden en kunnen samen met u bepalen welke elektrische vorkheftruck het meest geschikt is voor uw situatie.

Medewerkers

Toyota Traigo 24V NU OOK TE HUUR

3-wiel 24 Volt heftrucks

Hefcapaciteit 1000 - 1500kg
Hefhoogte 6500mm
Aandrijving Elektrisch

Toyota Traigo 48V NU OOK TE HUUR

3-wiel 48 Volt heftrucks

Hefcapaciteit 1500 - 2000kg
Hefhoogte 7500mm
Aandrijving Elektrisch

Toyota Traigo 48V NU OOK TE HUUR

4-wiel 48 Volt Heftrucks

Hefcapaciteit 1500 - 2000kg
Hefhoogte 7500mm
Aandrijving Elektrisch

Toyota Traigo 80V new NU OOK TE HUUR

Elektrische heftruck 9-serie

Hefcapaciteit 2000 - 3500kg
Hefhoogte 6500mm
Aandrijving Elektrisch

Toyota Traigo 80V NU OOK TE HUUR

Moeiteloos verplaatsen van zware lasten

Hefcapaciteit 4000 - 5000kg
Hefhoogte 6500mm
Aandrijving Elektrisch

Toyota Traigo 80V 6-8t. NU OOK TE HUUR

4-wiel 80 volt 6-8t. heftrucks

Hefcapaciteit 6000 - 8000kg
Hefhoogte 7000mm
Aandrijving Elektrisch

Benieuwd naar welke oplossing bij u past?

G&T Intern Transport biedt een breed aanbod aan elektrische Toyoya vorkheftrucks. Wenst u advies of heeft u een vraag over een van bovengenoemde vorkheftrucks? Onze specialisten adviseren u graag. Bovendien zijn alle type Toyota vorkheftrucks leverbaar, vraag ons naar de mogelijkheden.

Vraag advies aan

Elektrische vorkheftrucks bij G&T Intern Transport, wij helpen u!

Ons elektrische heftruckassortiment kenmerkt zich door haar veelzijdigheid. Zo zijn er zowel 3-wiels als 4-wiels uitvoeringen, welke verkrijgbaar zijn in 24, 48 of 80 volt. De 3-wiels uitvoering heeft een uitstekende wendbaarheid, ideaal voor manoeuvreren in krappe ruimtes of het stapelen in smalle gangen. De 4-wiels uitvoeringen zorgen voor meer stabiliteit op oneffen oppervlakken. De elektrische heftruck HT-serie heeft rij- en hefsnelheden van topklasse. Hierdoor bieden ze maximale prestaties en efficiëntie, zeer geschikt voor bijzondere en zware lasten. De maximale hefhoogtes gaan tot 7,5 meter en hefcapaciteiten lopen op tot 8000kg.  

Aangezien de elektrische heftrucks beschikken over veel verschillende opties, maakt het soms lastig om te bepalen welke elektrische vorkheftruck het beste bij uw bedrijf past. Vraag vrijblijvend bij G&T een passend advies voor uw situatie.  

Naast het kopen van een elektrische vorkheftruck kunt u bij G&T Intern Transport ook terecht voor het huren of leasen