Toyota Traigo 80V new

De nieuwe 9-serie Traigo 80 van Toyota bestaat uit krachtige 2 - 3,5 ton elektrische heftrucks.

Door zijn robuuste ontwerp is deze Traigo 80 uitstekend inzetbaar voor binnen- en buitenwerkzaamheden. De wendbaarheid is verhoogd waardoor smalle gangen en krappe ruimtes nog makkelijker te manouvreren zijn. Deze nieuwste generatie van Toyota is nog comfortabeler, productiever, ergonomischer en stiller. 

Standaard verkrijgbaar met Li-Ion. Zelfs met de kleinste batterij is de nieuwe Toyota Traigo 80 in staat om volledige diensten te worden ingezet. Daarnaast is deze elektrische heftruck nog beter geschikt voor buitenterreinen dan voorheen! 

Maak ook impact en kies voor zero-emission: kies voor een elektrische heftruck. Onze specialisten adviseren u graag over de Toyota heftruck die bij uw vraag past.

Vraag huur aan Vraag offerte aan

De nieuwe generatie Traigo 80 serie is comfortabeler dan ooit te voren. Het open en verstelbaar bestuurders compartiment, armsteun en geïntegreerde kleuren touchscreen is de droom van elke heftruckbestuurder. Daarnaast kenmerkt de nieuwe Toyota Traigo door zijn standaard zeer ergonomische uitrusting. Door het standaard volledig geveerde bestuurderscompartiment, worden er minder trillingen en geluiden doorgegeven de cabine in. Hiermee is de Toyota 9-serie een van de stilste en meest ergonomische in zijn klasse

De truck is nog beter voorbereid op zeer zware inzet met energiemogelijkheden voor Li-Ion of eenvoudig accupakketten wisselen met een (hand)pallettruck of vorkheftruck. Voor de bestuurder is er ruimschoots de keuze omtrent bediening van hef- en rij-elementen. Standaard is de truck voorzien van USB zodat telefoon en tablet bijgeladen kunnen worden.

De truck is optioneel verkrijgbaar met een volledig glazen dak, camera op de vorken, achteruitrijcamera waarvan het beeld op het touchscreen wordt weergegeven, vorkpositielaser en diverse opties om zware omstandigheden en milieus te weerstaan. Voor buitentoepassingen zelfs met luchtbanden voor zeer ongelijk terrein.

Op zoek naar een allround heftruck? De Traigo80 is inzetbaar voor diverse werkzaamheden, het basismodel biedt namelijk grote stabiliteit en capaciteit. Ook door zijn optimale wendbaarheid, kan deze Toyota heftruck ingezet worden in krappe ruimtes en gangpaden. De nieuwste generatie is ook verkrijgbaar met lastzwaartepunten van 600mm, perfect voor zwaardere omstandigheden. 

 

Ontworpen voor de bestuurder

De nieuwste armsteun biedt nog meer comfort voor de bestuurder. De lasten worden verlaagd, met de keuze uit verschillende opties: multifunctionele hendels, minihendels of een multifunctionele joystick. Hoge productiviteit, tegen een optimaal comfort. Wat wenst u nog meer?

Er wordt altijd samen met u gekeken naar de beste oplossing die bij uw behoeften past. 

 

Interactieve display

Een elektrische heftruck met een (kleuren)touchscreen scherm? De nieuwste generatie Toyota Traigo80 heftrucks zijn van alle gemakken voorzien. Het paneel is eenvoudig te bedienen en voorziet de belangrijkste informatie aan de bestuurder. Ook hiermee wordt de efficiëntie en productiviteit verhoogd. 

 

 

Li-ionvermogen: de juiste energie voor u

Snel en eenvoudig laden was nog nooit zo eenvoudig. Met de nieuwe lithium-ion batterij van de Traigo80 wordt elektrisch laden kinderspel. De batterij hoeft niet verwisseld te worden, waardoor de prestaties tijdens elke dienst op hoog niveau blijven. 

Liever toch een traditionele lood zuur batterij? Geen probleem, ook dit is mogelijk bij de nieuwe Traigo80. Met de eenvoudige deuropening kunt u de batterij wisselen. Welke energie u ook kiest, bij G&T vinden we altijd een passend oplossing voor uw toepassing. 

 

Stil & Efficiënt

Een stille elektrische heftruck? Kies voor de Traigo80. Door het volledig zwevend bestuurderscompartiment, worden trillen en geluid verminderd. Hierdoor ontstaat er nog meer comfort voor zowel de bestuurder als de collega's op de werkvloer. Hogere productiviteit en efficiënter te werk gaan, daarvoor kiest u voor de nieuwste generatie Toyota Traigo80 heftrucks. 

 

 

Toyota SAS (System of Active Stability)

Standaard worden de Traigo80 elektrische vorkheftrucks geleverd met het Toyota SAS systeem, wat staat voor System of Active Stability. Hiermee wordt truck stabiliteit verzekerd en wordt zowel de lading als de bestuurder beschermd tijdens het draaien, heffen of rijden. De geavanceerde technologie blijft zich ontwikkelen op het gebied van veiligheid en productiviteit. 

Meer bodemvrijheid en mogelijkheid tot luchtbanden!

Voor buitentoepassingen met zeer ongelijk terrein kan de 9-serie tot en met 2,5 ton zelfs uitgevoerd worden met luchtband, zo doet de 9-serie Traigo 80 niet meer onder voor de heftrucks uitgerust met een verbrandingsmotor. De bodemvrijheid is 10% hoger dan vergelijkbare modellen van andere merken. 

Eenvoudig batterij wisselen met (hand) pallettruck

Het nieuwe standaard open chassis staat batterijwisselen toe met een (hand) pallettruck. Hierdoor kan er efficient en veilig batterijen gewisseld worden als er sprake is van intensieve multishift-operaties. 

Product-serie Model Hefcapaciteit Lastzwaartepunt Kracht Draaistraal soort Factsheets
Traigo 80v 9FBMK20T 2000 kg 500 mm 80V 2025 mm Compact  Klik hier
Traigo 80v 9FBMK25T  2500 kg 500 mm 80V 2025 mm Compact  Klik hier
Traigo 80v 9FBM25T 2500 kg 500 mm 80V 2175 mm Basis  Klik hier
Traigo 80v 9FBH25T  2500 kg 600 mm 80V 2175 mm High Performance  Klik hier
Traigo 80v 9FBMK30T 3000 kg 500 mm 80V 2038 mm Compact  Klik hier
Traigo 80v 9FBM30T 3000 kg 500 mm 80V 2175 mm Basis  Klik hier
Traigo 80v 9FBH30T 3000 kg 600 mm 80V 2200 mm High Performance Klik hier
Traigo 80v 9FBM35T 3500 kg 500 mm 80V 2200 mm Basis  Klik hier
Vraag huur aan Vraag offerte aan