Vorkheftrucks

De vorkheftruck is een intern transportmiddel wat door een elektrische of verbrandingsmotor kan worden aangedreven. De heftrucks uit het Toyota assortiment kunnen voor uiteenlopende toepassingen, zowel binnen als buiten, worden ingezet. Zowel de elektrische als de verbrandingsvorkheftrucks zijn uitgerust met het Systeem voor Actieve Stabiliteit (SAS). Dit systeem bestaat uit sensoren die bepalen of de heftruck in een gevaarlijke situatie komt. Indien dit het geval dreigt te zijn, worden er verschillende functies geactiveerd, waardoor de veiligheid toeneemt, de productiviteit verhoogd wordt en zo kan er schade worden voorkomen.

Elektrische en Verbrandingsvorkheftrucks

De 3- en 4-wielse elektrische vorkheftrucks van G&T Intern Transport hebben een batterij capaciteit van 24, 48 of 80 volt. Zij zijn voorzien van AC-motoren die bekend staan om hun efficiëntie en betrouwbaarheid. Ook hebben deze motoren vrijwel geen onderhoud nodig. De lastcapaciteit van de elektrische heftrucks kan variëren van 1000 tot 8500 kg. De verbrandingsheftrucks die G&T Intern Transport aanbiedt worden door diesel of lpg aangedreven en zijn hoofdzakelijk voor buitengebruik bedoeld. De hefcapaciteit van de verbrandingsheftrucks varieert tussen de 1500 en 8000 kg. Alle Toyota heftrucks staan voor duurzaamheid, productiviteit, veiligheid en comfort. Voor iedere wens is er een passende oplossing!

Onze adviseurs staan voor u klaar om de juiste vorkheftruck te kiezen

Elke toepassing kan vragen om een andere heftruck en wij begrijpen het wanneer u door de bomen het bos niet meer ziet. Onze adviseurs geven graag meer informatie over de mogelijkheden en kunnen samen met u bepalen welke vorkheftruck het meest geschikt is voor u.

Zoals elk product in ons assortiment zijn er mogelijkheden om een vorkheftruck te huren of te leasen. Wij kunnen u advies geven welke mogelijkheid voor u het beste is. 

Meer informatie over de mogelijkheden?

Onze adviseurs geven graag meer informatie over de mogelijkheden en kunnen samen met u bepalen welke vorkheftruck het meest geschikt is voor uw situatie.