Reachtrucks

Bij G&T Intern Transport kunt u terecht voor de meest betrouwbare en uitlopende reachtruck modellen. Onze Toyota/BT Reachheftrucks zijn geschikt voor horizontaal transport- stapelen in magazijnen en distributiecentra. Zo zijn er trucks voor smalle gangen (voor zowel binnen als buiten gebruik), 4-weg reachtrucks voor lange lasten of voor intensieve toepassingen.

Krachtige trucks die het gebruiksgemak optimaliseren.
Blinken uit in lange inzetbaarheid, unieke maststabiliteit, ergonomisch design.
Laag in energieverbruik.
Geschikt voor gekoelde omgevingen en koelhuizen.

Onderstaande series kunnen door de telematica-hardware verbonden worden, wat het een ''Smart Truck'' maakt. Ook beschikken deze over een geavanceerde ''Transitional Lift Control'' wat zorgt voor een productiever transport. Zware ladingen kunnen hierdoor snel en vlot naar verschillende hoogtes.

Bekijk ons diverse assortiment reachtrucks

Meer informatie over de mogelijkheden?

Onze adviseurs geven graag meer informatie over de mogelijkheden en kunnen samen met u bepalen welke reachtruck het meest geschikt is voor uw situatie.

BT Reflex B-serie NU OOK TE HUREN

Reachtruck voor eenvoudige toepassingen

Hefcapaciteit 1200 - 1600kg
Hefhoogte 8500mm
Bekijk dit product
BT Reflex E-serie NU OOK TE HUREN

Reachtruck voor optimale prestaties en ergonomie

Hefcapaciteit 1400 - 2500kg
Hefhoogte 13000mm
Bekijk dit product
BT Reflex R-serie NU OOK TE HUREN

Reachtruck voor intensieve toepassingen

Hefcapaciteit 1400 - 2500kg
Hefhoogte 13000mm
Bekijk dit product
BT Reflex N-serie NU OOK TE HUREN

Zeer smalle reachtruck

Hefcapaciteit 1200 - 1600kg
Hefhoogte 8500mm
Bekijk dit product
BT Reflex O-serie NU OOK TE HUREN

Reachtruck voor zowel binnen als buiten gebruik

Hefcapaciteit 1600kg
Hefhoogte 7500mm
Bekijk dit product
BT Reflex F-serie NU OOK TE HUREN

4-Weg-reachtruck voor lange lasten zoals buizen en balken

Hefcapaciteit 2700kg
Hefhoogte 8000mm
Bekijk dit product

Toyota/BT Reachtrucks bij G&T Intern Transport, wij helpen u!

 • BT Reflex B-serie zijn betrouwbare rechtrucks waarin de bestuurder meerdere taken kan uitoefenen. Met een rijsnelheid tot 10 km/u en een hefhoogte van 8,5 meter is dit de nieuwe B-serie.
   
 • BT Reflex E-serie is ontworpen met een unieke kantelende cabine en het transparante dak belast de bestuurder zich minder bij toepassingen op hoog niveau. Deze trucks hebben een hefhoogte tot 13 meter.
   
 • BT Reflex R-serie heeft door het open bestuurderscompartiment- het transparante dak- en de mast heeft de bestuurder uitstekend zicht op de lading, vooral ideaal voor op hoogte. Deze trucks hebben een hefhoogte tot 13 meter.
   
 • BT Reflex N-serie is de meest ideale machine voor het werken in krappe ruimtes zoals in inrijstellingen, dit vanwege het smalle chassis. Deze trucks hebben een 360 besturingsgraad en een hefhoogte tot 8,5 meter. 
   
 • BT Reflex O-serie heeft een hoge bodemvrijheid, waardoor deze dankzij de rubbere banden geschikt is voor binnen als buiten gebruik. Deze trucks hebben een hefhoogte tot 7,5 meter.
   
 • BT Reflex F-serie zijn 4-wegs reachtrucks. Door de Clearview-masten en 360° besturing kunnen deze trucks handig in verschillende richtingen rijden. Deze trucks kunnen ook lange ladingen transporteren dankzij de hydraulische vorkspreider. Deze reachtrucks hebben een hefhoogte tot 8 meter.
   

Naast het kopen van een reachtruck kunt u bij G&T Intern Transport ook terecht voor het huren of leasen.