BT Reflex F-serie

De BT Reflex F-serie is ontworpen om lange lasten met gemak verticaal en horizontaal te kunnen transporteren. Dit is medemogelijk gemaakt door het unieke ontwerp waarbij de bestuurder in de richting van de vorken kijkt. De machine is eenvoudig te gebruiken als een zijlader en als normale conventionele reachtruck.  

Meer informatie over de mogelijkheden?


De Multiderectionele reachtruck is geschikt voor zware toepassingen en is in staat om zowel conventionele pallets als lange lasten zoals stalen en plastic pijpen te transporteren. Zoals alle BT reachtrucks is de F-serie voorzien van het geavanceerde AC-technolgie en is het mogelijk om de batterij zijdelings te wisselen. Het eenvoudige batterijwisselsysteem via de zijkant zorgt ervoor dat de machine verschillende shiften kan draaien wat de productiviteit verhoogd.

Een brede ruime cabine vergroot de comfort voor de bestuurder evenals de vierwegbesturingssysteem. De bestuurder heeft door de brede mast optimaal zicht op zijn werkomgeving. Daarnaast is de bestuurderstoel eenvoudig naar voren te schuiven en beschikt de machine over een hydraulische vorkenspreider tot 2,22 meter voor een betere lastbehandeling. De FRE heeft een maximale rijsnelheid van 8 kilometer per uur en een hefcapaciteit tot 2,7 ton.

Kenmerken en specificaties BT Reflex F-serie

  • Hefcapaciteit van 2,7 ton bij een lastzwaartepunt van 600 mm
  • Hefhoogtes tot 8 m
  • Hydraulische vorkspreiding tot 2,22 m
  • Bestuurderspositie aan de voorkant met vierwegsbehandelingscapaciteit
  • AC-technologie
Productieserie Modelnaam Hefcapaciteit Hefhoogte Batterijcapaciteit Soort Factsheet
Reflex-F FRE270 2700 kg 8,0 m 750 Ah Basis Klik hier

 

  BT Reflex brochure (NL)

 

Soortgelijke producten


Reflex N-serie

Reflex R-serie

Reflex O-serie