BT Reflex F-serie

De BT Reflex F-serie is ontworpen om lange lasten met gemak verticaal en horizontaal te kunnen transporteren. Dit is mede mogelijk gemaakt door het unieke ontwerp waarbij de bestuurder in de richting van de vorken kijkt en 4 richtingen op kan rijden. De machine combineert de gemakken van een reachtruck met het toepassingsbereik van een zijlader! 

Doordat de truck zowel zijwaarts als voorwaarts kan rijden heeft de truck nauwelijks grotere gangpaden nodig dan een reachtruck maar heeft de machine wel de capaciteit om erg lange goederen te verplaatsen. 

Met een capaciteit van 2700 kg en hefhoogtes tot 8 meter kan de truck succesvol ingezet worden op een breed scala aan toepassingen zoals constructie-bedrijven en groothandels. 
 

Vraag huur aan Vraag offerte aan

De BT Reflex F-serie is een variant reachtruck op de Reflex E- en R-serie welke de wendbaarheid combineert van een reachtruck en het toepassingsbereik van een zijlader als het gaat om handelen van zeer lange goederen in krappe gangpaden. Buizen/pijpen, constructiestaal en andere grote lange lasten zijn geen enkel probleem voor deze 4-weg reachtruck. 

De Multi directionele reachtruck of 4-weg reachtruck is geschikt voor zware toepassingen. Zoals alle BT reachtrucks is de F-serie voorzien van geavanceerde AC-technologie wat het mogelijk maakt om de rijeigenschappen volledig in te stellen naar gelang van de gebruiker en de omgeving. Een brede ruime cabine vergroot het comfort voor de bestuurder evenals het vier-weg besturingssysteem. De bestuurder heeft door de brede mast optimaal zicht op zijn werkomgeving.

Met deze truck wordt naast de unieke 4-weg eigenschappen welke de productiviteit enorm boosten ook zwaar ingezet op ergonomie. Een industriële hoogwaardige verstelbare stoel, Het stuur is telescopisch, in een hoek en hoogte verstelbaar en voldoet zo aan de hoogste ergonomische normen. 

Standaard beschikt de machine over een hydraulische vorkenspreider met een breedte over de vorken van 2,22 meter voor een betere lastbehandeling. Met een capaciteit van 2700kg en hefhoogtes tot 8 meter kan deze truck succesvol worden ingezet in een breed scala aan toepassingen zoals constructiebedrijven en groothandels voor vervoeren van bijvoorbeeld buizen/pijpen of pakken hout en gips. 

Neem contact op met G&T om de mogelijkheden te bespreken voor uw situatie!

Hydraulische vorkenspreider

Met een hydraulische vorkenspreider is deze 4-weg reachtruck geschikt voor diverse verschillende ladingen met verschillende afmetingen.

 

Ergonomische cabine

De cabine is een ergonomische werkplek met verstelbare stoel, armleuningen en stuurkolom voor optimaal comfort. 

 

Uitstekend zicht

De bestuurder kijkt altijd in de richt van de vorken waar hij het beste zicht heeft op de lange lasten.

 

Productie-serie Model Hefcapaciteit Hefhoogte Batterijcapaciteit Soort Factsheet
Reflex-F FRE270 2700 kg 8,0 m 750 Ah Basis Klik hier

BT Reflex F-serie
Hefcapaciteit van 2700kg bij een lastzwaartepunt van 600 mm.
Hefhoogtes tot 8 m.
Hydraulische vorkspreiding tot 2,22 m.
Bestuurderspositie aan de voorkant met vierwegsbehandelingscapaciteit.
AC-technologie.
✓ Uitstekend zicht rondom.
✓ Standaard geintegreerde vorkversteller.
✓ Volledig instelbare rij-eigenschappen.
✓ Verschillende hydraulische bedieningsmogelijkheden.
✓ Diverse ergonomische verstellingsmogelijkheden van stuur en stoel onderdelen. 
✓ Diverse productiviteits verhogende opties 

 

  BT Reflex brochure (NL)

 

Vraag huur aan Vraag offerte aan