BT Reflex N-serie

De BT Reflex N-serie is gebouwd voor toepassingen in krappe ruimtes zoals inrijstellingen en ook bij het blokstapelen. Deze reachtruck is namelijk smaller dan een pallet van 1200mm zodat men met blokstapelen de hoogste dichtheid kan realiseren! Het smalle chassis zorgt voor een uitstekende manoeuvreerbaarheid zonder dat dit ten koste gaat van de comfort voor de bestuurder. Een lage instaphoogte, zicht op het werkveld en verstelbare bedieningen zorgt voor een hoog niveau van ergonomie, comfort en productiviteit.  

Met capaciteiten tot en met 1600kg en hefhoogtes tot 8500mm kan deze truck in vele toepassingen terecht voor snelle logistieke handelingen zonder in te leveren op ergonomie en veiligheid! 

 

Vraag huur aan Vraag offerte aan

De BT Reflex N-series neigen naar extremen als het gaat om stapelen. Met het smalle chassis van slechts 1120 mm zijn de trucks smaller dan blok en europallets, hierdoor zijn de N-serie trucks uitermate geschikt in het blok stapelen en werken met drive-in stellingen. Ook in standaard stellingen voelt de truck zeer comfortabel. Ondanks het smalle chassis zijn er namelijk hefhoogtes beschikbaar tot en met 8500mm in combinatie met hefcapaciteiten van tot 1.600kg. Zelfs op 8500mm hefhoogte kan de RRE160M nog 1.000kg tillen! 

Om het plaatje compleet te maken is de N-serie ook beschikbaar in een coldstore-uitvoering waardoor de truck ook veilig zijn werk kan doen in koel- en vrieshuizen. Juist op die locaties zijn drive-in stellingen en blokstapeltoepassingen interessant om een zo hoog mogelijke bezettingsgraad te realiseren en alle koel- en vriesruimte te benutten. 

De hef- en rijeigenschappen zijn eenvoudig aan te passen doordat ze voorzien zijn van hoogwaardige AC Technologie. Het 360° stuursysteem zorgt voor een hogere mate van wendbaarheid, wat het gebruik in krappe ruimtes verbeterd. Verstelbaarheid van stoel, stuur, en bediening maakt dat ook deze truck voldoet aan een hoog niveau omtrent ergonomie. 

Als er met meerdere shifts wordt gewerkt kan men kiezen voor een eenvoudig batterij-wisselsysteem, maar ook Li-Ion behoort tot de mogelijkheden. Met een energievoorziening als Lithium Ion kunnen er continue bedrijf operaties gerealiseerd worden, zonder dat men tractiebatterijen hoeft te wisselen. Toepassingen waar deze trucks graag gezien worden zijn onder andere koel- en vrieshuizen, productieomgevingen, blokstapeltoepassingen, drive-in stellingen, kleinere magazijnen en werkplaatsen. 

Er achter komen of de Reflex N-serie interessant kan zijn voor uw operatie? Neem vrijblijvend contact op met G & T voor een passend advies! 

Uitstekend zicht rondom

Met het unieke beschermdak heeft u altijd goed zicht op de vorken bij het werken op hoogte. Daarnaast is de machine voorzien van een doorkijkmast zodat u altijd uitstekend zicht heeft. 

 

Comfortabele cabine

De reachtruck is voorzien van een ergonomische cabine met een verstelbare, stoel, display en armsteun. Dit komt ten goede van de productiviteit en veiligheid.

Camera en laser

De combinatie van een laser en een camera geeft de bestuurder altijd optimaal zicht op de situatie. Dit verhoogt de veiligheid en productiviteit binnen uw operatie.

Smart Truck

Alle machines kunnen optioneel worden voorzien van telematica hardware. Hiermee heeft u beschikking over een smart truck, waarmee u altijd controle heeft over uw operatie en truckvloot.

Productie-serie Model Hefcapaciteit Hefhoogte Batterijcapaciteit Soort Factsheets
Reflex-N RRE120 M 1200 kg 6,0 m 600 Ah Basis Klik hier
Reflex-N RRE140 M 1400 kg 6,3 m 600 Ah Basis Klik hier
Reflex-N RRE160 M 1600 kg 8,5 m 600 Ah Basis Klik hier

BT Reflex N-serie
Hefcapaciteit tot 1,6 ton 
Hefhoogtes tot 8,5 m.
Smal chassis van slechts 1120mm. 
Lage instaphoogte.
AC-technologie.
✓ 360 graden progressieve instelbare besturing.
✓ Uitstekend zicht rondom.
✓ Standaard geintegreerde sideshift of vorkversteller. 
✓ Coldstore uitvoering beschikbaar.
✓ Volledig instelbare rij- en hefeigenschappen.
✓ Verschillende hydraulische bedieningsmogelijkheden.
✓ Diverse ergonomische verstellingsmogelijkheden van stuur en stoel onderdelen. 
✓ Diverse productiviteits verhogende opties 

 

  BT Reflex brochure (NL)

 

Vraag huur aan Vraag offerte aan