BT Reflex N-serie

De BT Reflex N-serie is gebouwd voor toepassingen in krappe ruimtes zoals inrijstellingen en blokstapelen. Het smalle chassis zorgt voor een uitstekende manoeuvreerbaarheid zonder dat dit ten koste gaat van de comfort voor de bestuurder.  Een lage instaphoogte, zicht op het werkveld en verstelbare bedieningen zorgt voor een hoog niveau van comfort en draagt bij aan de productiviteit. 

Net zoals alle ander BT Reflex reachtrucks is ook de N-serie voorzien van het geavanceerde AC technologie. Configuratie betreft de hef- en rijeigenschappen zijn eenvoudig aan te passen. Het 360° stuursysteem zorgt voor een nog hogere flexibiliteit, wat het gebruik in krappe ruimtes verbeterd. 

De BT Reflex N-serie is ideaal te gebruiken wanneer er met meerdere shifts wordt gewerkt, dankzij het optioneel zijdelings wisselen van de batterij. De reachtruck is geschikt voor middelzware werkzaamheden met hefcapaciteiten variërend van 1,2 tot 1,6 ton. Alle Reflex series zijn uitgerust met pincode-invoer zodat de truck alleen wordt gebruikt door bevoegd persoon. 

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!


Of bel: 0413-343812
Productie-serie Model Hefcapaciteit Hefhoogte Batterijcapaciteit Soort Factsheets
Reflex-N RRE120 M 1200 kg 6,0 m 600 Ah Basis Klik hier
Reflex-N RRE140 M 1400 kg 6,3 m 600 Ah Basis Klik hier
Reflex-N RRE160 M 1600 kg 8,5 m 600 Ah Basis Klik hier

Kenmerken BT Reflex N-serie
Hefcapaciteit tot 1,6 ton bij een lastzwaartepunt van 600 mm.
Hefhoogtes tot 8,5 m.
Smal chassis.
Lage instaphoogte.
AC-technologie.

 

  BT Reflex brochure (NL)

 

Soortgelijke producten


Reflex B-serie

Reflex R-Serie

Reflex F-serie