Palletwagen huren

Wilt u tijdelijk een kwalitatief goede palletwagen huren? Dan bent u bij G&T Intern Transport aan het juiste adres. Een ideale oplossing voor wanneer u voor een korte periode een palletwagen nodig heeft. U bepaalt hoe lang u gebruik maakt van onze diensten!

De voordelen van een palletwagen huren

U kunt bij G&T Intern Transport al een palletwagen huren vanaf 1 dag. Onze huurcontracten zijn flexibel, wanneer u besluit de palletwagen toch langer te huren is dat geen probleem! Indien u een palletwagen huurt voor een langer periode, zullen wij zorg dragen voor het onderhoud, de reparatiekosten en alle verzekeringen. Zo kunnen we vooraf een duidelijke huurprijs afspreken en komt u niet voor verrassingen te staan.

Al onze palletwagens zijn vrijwel direct leverbaar. U kunt bij ons dus ook terecht wanneer u een palletwagen nodig heeft op korte termijn. Daarnaast zijn de kosten die u maakt voor het huren van een palletwagen aftrekbaar van de belasting. 

Verschillende soorten palletwagens te huur

Wanneer u een palletwagen wilt huren, heeft u de keuze uit ons gehele assortiment. We hebben laag heffende en hoog heffende handpalletwagens beschikbaar. De laag heffende palletwagens hebben een hefcapaciteit van maximaal 3000 kg en de hoog heffende van 1000 kg. De palletwagens van BT hebben veiligheid en duurzaamheid voorop staan. Een zeer degelijke palletwagen!

Wilt u ook een palletwagen huren? Onze medewerkers staan klaar om u verder te helpen!