Periodieke VA-keur veiligheidskeuring interne transportmiddelen

Mobiele interne transportmiddelen zoals heftrucks, pallettrucks, stapelaars, reachtrucks, veegmachines en batterijladers dienen minimaal één keer per jaar te worden gekeurd op veiligheid. Volgens de Nederlandse wet is het verplicht dat arbeidsmiddelen, die door verslechteringen gevaarlijke situatie kunnen creëren, gekeurd moeten worden. Het VA-keur keurmerk (Veiligheidskeuring Arbeidsmiddelen) garandeert veiligheid en zekerheid voor uw werknemers. Naast hoge eisen aan de interne transportmiddelen worden ook hoge eisen gesteld aan de gecertificeerde keurmeesters. G&T Intern Transport is een VA-keur erkend keurend bedrijf en zal een objectief waardeoordeel geven over bijvoorbeeld uw heftruck of magazijntruck.

G&T Intern Transport: VA-keur erkend keurend bedrijf

G&T Intern Transport is een van de VA-keur erkende keurende bedrijven in Noord-Brabant. De gecertificeerde VA-keur keurmeesters hebben een speciale opleiding tot keurmeester afgerond en worden regelmatig bijgeschoold. Onze keurmeesters lopen de staat van uw intern transportmiddel na aan de hand van een uitgebreide inspectielijst. Wanneer de machine voldoet aan de gestelde eisen wordt de VA-keur sticker aangebracht en wordt dit bij VA-keur gemeld.  

Periodiek onderhoud inclusief VA-keur veiligheidskeuring

Wanneer onze servicemonteurs het periodieke onderhoud aan uw interne transportmiddel uitvoert, kan dit worden gecombineerd met de jaarlijkse VA-keur veiligheidskeuring. Met één bezoek wordt alles voor u in orde gemaakt. Op deze manier wordt voorkomen dat uw interne transportmiddelen onnodig stil komen te staan. 

Welke interne transportmiddelen dienen gekeurd te worden?

  • Heftrucks
  • Pallettrucks
  • Stapelaars
  • Reachtrucks
  • Veegmachines
  • Batterijladers

MEER INFORMATIE OVER DE MOGELIJKHEDEN?

Onze adviseurs geven graag meer informatie over de mogelijkheden en kunnen samen met u bepalen welke magazijntruck het meest geschikt is voor uw situatie.

Medewerkers

Onze diensten

Onderhoud

G&T Intern Transport biedt verschillende servicepakketten aan om de levensduur van bijvoorbeeld uw heftruck of magazijntruck te verlengen.

 

Lees meer

Reparaties

Reparaties van interne transportmiddelen worden met zorg uitgevoerd door onze monteurs met uitsluitend originele onderdelen.

 

Lees meer

Keuringen

G&T Intern Transport is een VA-keur erkend keurend bedrijf en zal een objectief waardeoordeel geven over bijvoorbeeld uw heftruck of magazijntruck.

 

Lees meer

Verhuur

Bij G&T Intern Transport kunt u uw interne transportmiddelen huren voor een korte- of lange periode.

 

Lees meer