Verfijn de resultaten

Geen resultaten gevonden.
Klik hier om de filters te resetten.

Palletwagen gebruikt

Op zoek naar een palletwagen die gebruikt is? G&T Intern Transport heeft naast nieuwe palletwagens ook gebruikte palletwagens in haar assortiment. De ideale oplossing wanneer je op zoek bent naar een goede kwalitatieve handpalletwagen, maar een kleiner budget hebt. Al onze tweedehands palletwagens zijn nagekeken door onze professionele monteurs. Zo bent u ervan verzekerd dat u een goede koop doet!

 

Wisselend aanbod gebruikte palletwagens

Het aanbod van onze palletwagens die gebruikt zijn, is zeer wisselend. Door de grote vraag naar deze producten moet je er vaak snel bij zijn. Bent u op zoek naar een specifiek model? Neem dan contact met ons op, door ons grote netwerk kunnen we aan veel modellen komen!

Het aanbod van onze gebruikte palletwagens kan bestaan uit laag heffende en hoog heffende palletwagens. De maximale hefcapaciteit is afhankelijk van het type palletwagen. De hoog heffende kan maximaal 1000 kg tillen en de laag heffende maximaal 3000 kg.

Door de hoogstaande kwaliteit van de Toyota/BT palletwagens gaan deze lang mee. U kunt dus nog lang plezier hebben van deze tweedehands palletwagen!

 

Meer informatie over onze occasion aanbod

Om ons laatste aanbod van gebruikte palletwagens te bekijken kunt u altijd contact met ons opnemen. We bespreken graag met u de mogelijkheden. Ook bent u van harte welkom in onze showroom. Onder het genot van een kopje koffie kunnen we de palletwagens die gebruikt zijn bekijken. We horen graag van u!