Orderverzameltrucks

Alle modellen uit de Toyota/BT optio serie leveren uitzonderlijke prestaties door optimale acceleratie en de rijsnelheden. Gekeken naar de eisen van de afnemers, is het complete assortiment orderpickers ontwikkeld met het oog op veiligheid, productiviteit en duurzaamheid. Onderstaande trucks zijn uitgerust met telematica-hardware. Dit maakt de truckactiviteiten eenvoudig te controleren, hierdoor kunnen én de productiviteit én de veiligheid verbeterd worden en zo naar een hoger niveau getild worden. Met de integratie van een Toyota/BT orderverzameltruck kunt u de producitiviteit binnen uw magazijn vergaand verhogen. 

Horizontale orderverzameltrucks voor eerste en tweede niveau orderspicken: enkele modellen hebben een hefbaar lastdeel.
Verticale orderverzameltrucks: bieden praktische en energiezuinige steun tijdens het picken bij hogere pickniveaus.

 

1
Voor de meest uitdagende verzameltoepassingen op zowel laag niveau als op hoog niveau
2
De orderverzameltrucks kunnen voor elk orderverzamelproces worden ingezet

Bekijk ons assortiment orderverzameltrucks:

MEER INFORMATIE OVER DE MOGELIJKHEDEN?

Onze adviseurs geven graag meer informatie over de mogelijkheden en kunnen samen met u bepalen welke verzameltruck het meest geschikt is voor uw situatie.

Medewerkers

BT Optio L-serie NU OOK TE HUUR

Orderverzameltruck voor laag niveau

Hefcapaciteit 2500kg
Werkhoogte 2,8m
Snelheid (km/u) 12

BT Optio M-serie NU OOK TE HUUR

Orderverzameltruck voor midden tot hoog niveau orders picken

Hefcapaciteit 1000kg
Werkhoogte 6,3m
Snelheid (km/u) 12

BT Optio H-serie NU OOK TE HUUR

Orderverzameltruck voor hoog niveau orderpicken

Hefcapaciteit 1200kg
Werkhoogte 12,1m
Snelheid (km/u) 12

Orderverzameltrucks bij G&T Intern Transport, wij helpen u!

BT Optio N-serie zijn smal, licht en compact gebouwd. Deze laagniveau orderverzamelaars voor lichte toepassingen zijn ook zeer wendbaar. De lage instaphoogte en eenvoudig te wisselen batterij maken deze trucks uiterst gebruiksvriendelijk. Pickinghoogtes tot 3 meter zijn geen probleem.
BT Optio L-serie heeft een verzamelhoogte tot 2,8 meter en valt onder de laagniveau orderpicker. Deze serie omvat productieve orderverzamelaars, zijn robuust gebouwd, hebben een modulair chassis en hebben goede ergonomische kenmerken. Deze machines kunnen op verschillende manieren worden uitgevoerd; denk hierbij aan een heffend bestuurdersplatform en afstandsbediening zodat de machine doorrijd terwijl de medewerker goederen uit het ganpad pakt en op de lastdragers stapelt.
 

BT Optio M-serie is ontwikkeld om orders te picken op middelhoog niveau tot 6,3 meter, is leverbaar met kabel-/railbegeleiding of vrij rijdend. Heffende vorken, welke ergonomisch in hoogte verstelbaar zijn, zorgen ervoor dat gepickte items gemakkelijk te plaatsen zijn op de pallet. 
De vernieuwde BT Optio H-serie biedt pakhoogtes tot 12 meter en is daarmee de hoogste op de hedendaagse markt. De geavanceerde machine biedt ideale acceleratie- en liftsnelheden om veiligheid te combineren met productiviteit. Hiermee is een machine ontwikkeld voor orderpicking op hoger niveau. De ruime cabine en verstelbare bedieningselementen zorgen voor nog meer comfort. 

Naast het kopen kunt u bij G&T Intern Transport ook terecht voor het huren of leasen