BT orderverzameltrucks

De BT Optio  is een reeks verzameltrucks ontwikkeld voor de meest uitdagende verzameltoepassingen op zowel laag als hoog niveau. Alle modellen uit de BT optio serie leveren uitzonderlijke prestaties door optimale acceleratie en rijsnelheden. Het complete assortiment is ontwikkeld met het oog op veiligheid, productiviteit en duurzaamheid om te blijven voldoen aan de steeds meer eisende afnemers.

Orderpickers voor de volgende level

De BT Optio P-serie is een basismodel orderverzameltruck geschikt voor intensieve toepassingen op laag niveau. De eenvoudige bediening, ergonomische besturing en onderhoudsvrije batterijen maken de BT Optio modellen geschikt voor minder ervaren bestuurders. Het vernieuwde design zorgt voor betere prestaties bij het orderverzamelproces. Het brede assortiment is ontwikkeld om te kunnen voldoen aan de vraag om op verschillende hoogtes te werken.

De BT Optio M-serie is ontwikkeld om orders te picken op middelhoog niveau tot 6,3 meter. Heffende vorken zorgen ervoor dat gepikte items gemakkelijk te plaatsen zijn op de pallet. De vernieuwde BT Optio H-serie biedt pakhoogtes tot 12 meter en is daarmee de hoogste op de hedendaagse markt. De geavanceerde machine biedt ideale acceleratie, rijsnelheden en liftsnelheden om de veiligheid te combineren met productiviteit. Hiermee is een machine ontwikkeld voor orderpicking op hoger niveau. 

Naast het kopen van een BT orderverzameltrucks kunt u bij G&T Intern Transport ook terecht voor het huren of leasen.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Onze medewerkers adviseren u graag over de juiste keuze orderverzameltrucks. 

BT Optio L-serie NU OOK TE HUREN

Orderverzameltruck voor laag niveau

Hefcapaciteit 1200 - 2500kg
Hefhoogte 20 - 80mm
Snelheid (km/u) 12
Bekijk dit product
BT Optio M-serie NU OOK TE HUREN

Orderverzameltruck voor goede prestaties op hoog niveau

Hefcapaciteit 1000kg
Hefhoogte 1500 - 5300mm
Snelheid (km/u) 9/12
Bekijk dit product
BT Optio H-serie NU OOK TE HUREN

Orderverzameltruck voor extreme hoogte

Hefcapaciteit 1000 - 1200kg
Hefhoogte 12000mm
Snelheid (km/u) 12
Bekijk dit product