BT Optio H-serie

De BT Optio H-serie is een serie machines voor het orderverzamelen op het hoogste niveau. Deze trucks hebben een compact ontwerp en unieke veiligheidsfuncties wat ideaal is voor intensieve distributietoepassingen in smalle gangpaden. De BT Optio H-serie tilt de productiviteit naar een grotere hoogte dankzij een ruime ergonomische cabine, rijsnelheden tot 12 kilometer per uur en order verzamelhoogtes tot en met 12,1 meter. 

Gebouwt voor de meest intensieve toepassingen zijn de trucks volledig samen te stellen zodat de hoogste productiviteit wordt behaald in elke situatie. Mogelijkheden om in gangpaden tussen een rail of in inductielijnen te rijden bevorderen de snelheid van werken nog meer. Ook vrij rijden op hoogte buiten de gangpaden is mogelijk, hetzij op een lagere snelheid. Diverse hulpmiddelen en integratie met WMS-systemen kunnen de orderpickprocessen naar een nog hoger niveau tillen!

Vraag huur aan Vraag offerte aan

De BT Optie H-serie beschikt over diverse orderverzamelmodellen voor hoog niveau. De machines zijn ontworpen voor intensieve orderpickprocessen in smalle gangpaden en verzamelhoogtes tot en met 12,1 meter. Met de H-serie hebben we machines in het assortiment die voor allerhande distributietoepassingen gebruikt kunnen worden 

De medium hoogte orderpicker range van Toyota BT is primair gedesigned voor orders picken op een hoogte van vloer tot en met 12,1 meter. De soort orderpickprocessen waar deze range aan hoogtes gebruikt worden kunnen veeleisend zijn waarbij flexibiliteit in hoogte een belangrijke parameter is. Er zijn diverse hulpmiddelen beschikbaar voor deze orderpick-processen.

Afhankelijk van de orderpickprocessen zijn er diverse oplossingen voor handen om de juiste balans te vinden in productiviteit, ergonomie en veiligheid. De modellen hebben vrijdragende vorken zodat alle lastdragers moeiteloos opgepakt kunnen worden. Ook is er een variant beschikbaar welke een kooiconstructie om de lastdrager heeft zodat de bestuurder op hoogte meer vrije ruimte heeft bij het pikken van groot volume goederen, zoals bijvoorbeeld fietsen. 

Standaard is in het design stuurbekrachtiging meegenomen, een gedempt platform, mogelijkheden om meerdere accessoires en WMS-apparatuur aan de truck te bevestigen, verlichtingsopties, mogelijkheden batterij wisselen voor multi-shift operaties en het duurzame Li-Ion zodat ook continue inzet geen probleem is voor deze krachtpatsers. 

Neem contact op met G&T om de mogelijkheden te bespreken voor uw situatie!

Comfortabele cabine

De BT Option OME is voorzien van een comfortabele cabine, met een lage instap, een multifunctionele display en en soepele besturing zoals op de reachtrucks.

Bestuurders parameters

Alle parameters kunnen op voorkeuren per bestuurder worden ingesteld, zoals verstelling, stuurgevoeligheid, maximale snelheid en etc. 

Lithium-Ion

Alle BT orderpickers zijn leverbaar met onze nieuwe innovatieve lithium-ion accu's, ideaal voor meerdere shiften.

Smart Truck

Alle BT orderpickers kunnen optioneel worden voorzien van telematica hardware. Hiermee heeft u beschikking over een smart truck, waarmee u altijd controle heeft over uw operatie en truckvloot.

Product-serie Model Hefcapaciteit Hefhoogte Pakhoogte Max. rijsnelheid Factsheets
Optio OME100H 1000 kg 11,1 m 12,1 m 12 km/h Klik hier
Optio OME120HW 1200 kg 10,3 m 12,1 m 12 km/h Klik hier

Optio H-serie
Hefcapaciteit tot 1,2 ton bij een lastzwaartepunt van 600 mm.
Orderverzamelhoogtes tot 12,1 m.
Maximale rijsnelheid van 12 km per uur.
Ruime cabine met verstelbare bedieningen.
Hoogwaardige mast.
BT Optipace.

  BT Optio brochure (NL)

Vraag huur aan Vraag offerte aan