BT Optio M-serie

De BT Option M-serie is ontwerpen voor het orderpicken op medium hoogtes. Met een verzamelhoogte tot maximaal 6,3 meter en inregelbare snelheden tot en met 12 km/h blinkt deze machine uit in de productiviteit en prestaties. De bestuurdersruimte is een ergonimische werkplek met verstelbare bedieningselementen en goed zicht op het werkveld. Naast geleiding in het gangpad op inductie is er ook railgeleiding om veilig tussen de gangpaden te rijden en de effectieve snelheid hoger te brengen. Naast geleiding is het ook mogelijk om vrij te rijden op hoogte. 

Om aan de meest intensieve toepassingen te kunnen voldoen kan er eenvoudig een batterwijsselsysteem of het duurzame Li-Ion toegepast worden. Daarnaast is het mogelijk om de trucks in koel- en vrieshuizen te gebruiken en zijn er extra smalle modellen met chassisbreedtes van slechts 81 centimeter.  

Vraag huur aan Vraag offerte aan

De BT Optie M-serie beschikt over diverse orderverzamelmodellen voor middelhoog niveau. De machines zijn ontworpen voor in kleinere ruimtes en hebben een maximale orderverzamelhoogte van 6,3 meter. Met de M-serie hebben we machines in het assortiment die voor diverse distributietoepassingen gebruikt kunnen worden zoals farmaceutische producten, huishoudelijke apparaten en levensmiddelen.

De medium hoogte orderpicker range van Toyota BT is primair gedesigned voor orders picken op een hoogte van vloer tot en met 6,3 meter. De soort orderpickprocessen waar deze range aan hoogtes gebruikt worden kunnen veeleisend zijn waarbij flexibiliteit in hoogte een belangrijke parameter is. Er zijn diverse hulpmiddelen beschikbaar voor deze orderpick-processen.

Afhankelijk van de orderpickprocessen zijn er diverse oplossingen voor handen om de juiste balans te vinden in productiviteit, ergonomie en veiligheid. De modellen hebben vrijdragende vorken zodat alle lastdragers moeiteloos opgepakt kunnen worden. Ook is er een variant beschikbaar welke een kooiconstructie om de lastdrager heeft zodat de bestuurder op hoogte meer vrije ruimte heeft bij het pikken van groot volume goederen, zoals bijvoorbeeld fietsen. 

Standaard is in het design stuurbekrachtiging meegenomen, een gedempt platform, mogelijkheden om meerdere accessoires en WMS-apparatuur aan de truck te bevestigen, verlichtingsopties, mogelijkheden batterij wisselen voor multi-shift operaties en het duurzame Li-Ion zodat ook continue inzet geen probleem is voor deze krachtpatsers. 

Neem contact op met G&T om de mogelijkheden te bespreken voor uw situatie!

Comfortabele cabine

De BT Option OME is voorzien van een comfortabele cabine, met een lage instap, een multifunctioneel display en soepele besturing zoals op de reachtrucks.

 

Bestuurders parameters

Alle bestuurdersparameters kunnen op voorkeuren per verschillende bestuurder worden ingesteld, zoals stuurgevoeligheid, maximale snelheid, acceleratie, decceleratie enzovoorts. 

 

Instelbare bediening

De bediening is op wens van de klant in te richten. Dit kan zowel richting de vorken als de mast zijde. 

 

Lithium-Ion

Alle BT orderpickers zijn leverbaar met onze nieuwe innovatieve lithium-ion accu's, ideaal voor meerdere shiften.

Smart Truck

Alle Toyota machines kunnen optioneel worden voorzien van telematica hardware. Hiermee heeft u beschikking over een smart truck, waarmee u altijd controle heeft over uw operatie en truckvloot.

Product-serie Model Hefcapaciteit Hefhoogte Pakhoogte Max. rijsnelheid Factsheets
Optio OME100N 1000 kg 2,48 m 3,4 m 12 km/h Klik hier
Optio OME100NW 1000 kg 1,70 m 3,4 m 12 km/h Klik hier
Optio OME100M 1000 kg 5,30 m 6,3 m 9 km/h Klik hier
Optio OME100MW 1000 kg 4,50 m 6,3 m 9 km/h Klik hier
             
             

Optio M-serie
Hefcapaciteit tot 1 ton bij een lastzwaartepunt van 500 mm.
Orderverzamelhoogtes tot 6,3 m.
Verstelbare of vaste truckvorken.
Ruime beschermende cabine.
BT Optipace.
Vingertipbediening.
Truckvorklengten tot 1150 mm.
Smal chassie.

  BT Optio brochure (NL)

Vraag huur aan Vraag offerte aan