BT Reflex R-serie

De BT Reflex reachtrucks zijn dé benchmark in de reachtruck wereld met onder andere een unieke kantelende cabine en het transparante dak, hiermee belast de bestuurder zijn nek en rug minder bij toepassingen waar op hoog niveau gestapeld wordt. 

De BT reachtrucks zetten de bestuurder en prestaties centraal door het combineren van comfort met de hoogste productiviteit. De Reflex reachtrucks hebben een hefhoogte tot 13 meter, hefcapaciteiten tot 2500 kg en worden vooral ingezet op hoog-intensieve toepassingen waar de bestuurder veel uren op de truck doorbrengt. 

Om die reden zijn de trucks ongekend populair bij grote distributiecentra waar een hoge omloopsnelheid heerst en pallets tot hoge hoogtes in stellingen geplaatst worden gedurende één of meer shifts per dag. Ook in koel en vrieshuizen is de truck vaak te vinden in combinatie met een volledig gesloten verwarmde cabine. 

Vraag huur aan Vraag offerte aan

De BT Reflex reachtrucks zijn dé benchmark in de reachtruck wereld als het gaat om productiviteit en ergonomie. De Reflex reachtrucks hebben een hefhoogte tot 13 meter, hefcapaciteiten tot 2500 kg en worden vooral ingezet op hoog-intensieve toepassingen waar de bestuurder veel uren op de truck doorbrengt en van die tijd veel op hoge hoogtes stapelt. Voorzien van 'Transitional lift control' is er een traploze overgang wanneer de mast uit en in vrije heffing gaat, wat resulteert in eliminatie van schokken en trillingen welke naast verhoogde ergonomie ook zorg draagt voor drastisch verminderde slijtage van de mast en truck. 

Productiviteit en Ergonomie hoog in het vaandel, dat blijkt wel uit features als een elektrisch in hoogte verstelbare vloer waardoor de trucks ook uitermate geschikt voor operaties waar meerdere bestuurders gebruik maken van dezelfde truck. Een industriële hoogwaardige verstelbare stoel met opblaasbare onder-rugsteun, al dan niet met verwarming hoort ook tot de uitrusting. Het stuur is telescopisch, in een hoek en hoogte verstelbaar. 

Diverse hulpmiddelen zoals hoogte-navigatie, laser positionering en hoogwaardige kleurencamera's om efficiënter te positioneren op hoogte zijn beschikbaar. Met betrekking op veiligheid zijn er overload-waarschuwingssystemen beschikbaar welke de bestuurder waarschuwen. De slimme software van de truck maakt het ook mogelijk om talloze eigenschappen van de reachtrucks in te programmeren, sommige naar wens van de bestuurder, anderen om gedrag te sturen. 

De trucks zijn ongekend populair bij grote distributiecentra waar een hoge omloopsnelheid heerst en pallets tot hoge hoogtes in stellingen geplaatst worden gedurende één of meer shifts per dag. Ook in koel en vrieshuizen is de truck vaak te vinden in combinatie met een volledig gesloten verwarmde cabine. In situaties waar men veelvuldig de koelomgeving verlaat en in +0˚ Celsius verkeert is ruitverwarming aan te raden om beslagen ruiten te voorkomen. 

Andere toepassingen waar de truck goed tot zijn recht komt zijn kleine tot middelgrote magazijnen, verwerkings en voedselindustrie. Om het plaatje compleet te maken zijn de trucks naast volledig verwarmde cabines ook verkrijgbaar met drive-in cabines voor drive-in stellingen, zelfs met drive-in volledig verwarmde cabine. 

Neem contact op met G&T om de mogelijkheden te bespreken voor uw situatie!

Total-view concept

De BT Reflex RRE serie is ontworpen met het total-view concept. Dit betekend dat u uitstekend zicht heeft tussen de mast en vorken in combinatie met een transparant panorama dak.

Kleuren touchscreen

Met het kleuren touchscreen heeft u altijd maximale controle over uw lasten, zo kan de chauffeur met deze hightech interface zien op welke hoogte hij werkt, met welk gewicht en is er standaard een usbaansluiting en vakje aanwezig op de truck om telefoon of tablets veilig weg te leggen en te laden. 

Camera en laser

De combinatie van een laser en een camera geeft de bestuurder altijd optimaal zicht op de situatie. Dit verhoogt de veiligheid en productiviteit binnen uw operatie.

Lithium-Ion

Alle modellen zijn leverbaar met onze nieuwe innovatieve lithium-ion accu's, ideaal voor meerdere shiften.

Smart Truck

Alle reachtrucks kunnen optioneel worden voorzien van telematica hardware. Hiermee heeft u beschikking over een smart truck, waarmee u altijd controle heeft over uw operatie en truckvloot.

Productie-serie Model Hefcapaciteit Hefhoogte Batterijcapaciteit Soort Factsheets
Reflex-R RRE140 H/HE 1400 kg 11,0 m 775 Ah Basis Klik hier
Reflex-R RRE160 H/HE 1600 kg 11,0 m 775 Ah Basis Klik hier
Reflex-R RRE180 H/HE 1800 kg 13,0 m 930 Ah Basis Klik hier
Reflex-R RRE200 H/HE 2000 kg 13,0 m 930 Ah Basis Klik hier
Reflex-R RRE250 H/HE 2500 kg 13,0 m 930 Ah Basis Klik hier

BT Reflex R-serie
✓ Hefcapaciteit tot 2500kg bij een lastzwaartepunt van 600 mm.
✓ Hefhoogtes tot 13,0 m.
✓ Rijsnelheid tot 14 km per uur.
✓ 360 graden progressieve instelbare besturing.
✓ Unieke Transitional Lift Control voor schokloze overgang van vrije heffing.
✓ Uitstekend zicht rondom.
✓ Standaard geintegreerde sideshift of vorkversteller.
✓ Coldstore met volledig verwarmde (drive-in)cabines beschikbaar.
✓ Volledig instelbare rij-eigenschappen.
✓ Verschillende hydraulische bedieningsmogelijkheden.
✓ Elektrisch in hoogte verstelbare vloer. 
✓ Diverse ergonomische verstellingsmogelijkheden van stuur en stoel onderdelen. 
✓ Diverse productiviteits verhogende opties 

 

  BT Reflex brochure (NL)

 

Vraag huur aan Vraag offerte aan