BT Reflex B-serie

De BT Reflex Basic-serie reachtrucks zijn ontworpen voor lichtere intensiteit toepassingen in een magazijn.De betrouwbare B-serie beschikt over volwassen reachtruck-eigenschappen waarmee de bestuurder meerdere taken kan uitoefenen. Met een maximale hefhoogte van 8,5 meter en rijsnelheden tot 10 km/h is de nieuwe B-serie uitzonderlijk effectief in toepassingen waar doorloopsnelheid lager is.

De reachende mast en wendbaarheid zorgt ervoor dat de truck ook in magazijnen met krappe gangpaden alsmede volgebouwde productie-omgevingen zijn werk goed en veilig kan uitvoeren. De truck is van diverse ergonomische gemakken voorzien zoals een voor één bestuurder instelbare vloerhoogte en instelbare stuur- en rij-eigenschappen. 

 

Vraag huur aan Vraag offerte aan

De BT Reflex Basic serie is een volwassen serie reachtrucks welke de gemakken van een vorkheftruck combineert met een extreem hoge wendbaarheid door het reachmast-concept. Zo kan de truck werken in smalle gangpaden van ruimschoots onder de drie meter. De volledige hefmast kan in en uitschuiven, hiermee de gehele truck korter makend tijdens horizontaal transport en draaien in de gangpaden. Doordat de bestuurder dwars op de vorkrichting zit is de truck kort, en ervaart de bestuurder een hoge mate van ergonomie omdat men niet volledig hoeft om te draaien in de stoel bij het wisselen van rij-richting. Met hefhoogtes tot 8500mm en een hefcapaciteit tot 1600kg is de flexibele truck geschikt voor vele lichte intensiteit toepassingen. 

De ruime cabine, aanpasbare vloerhoogte, industriële stoel en de vingertip bedieningshendels zorgen voor extra comfort. Dit biedt de chauffeur naast extra comfort tevens een veilige en aangename werkplek. De compactheid en manoeuvreerbaarheid maakt de reachtruck uiterst geschikt in magazijnen met smalle gangen en stellingen. De bediening van de BT Reflex B-serie is simpel en vertrouwd met minihendels voor alle vorkbewegingen. Met het 360° stuursysteem is de reachtruck eenvoudig te manoeuvreren tussen stellingen. 

De basic serie reachtrucks zijn bedoeld om ingezet te worden bij lagere intensiteit toepassingen. Vooral bij kleinere logistieke bedrijven en de verwerkingsindustrie kan de  truck goed tot zijn recht komen door de flexibiliteit en wendbaarheid van de truck, gecombineerd met volwassen bij de tijdse ergonomie, veiligheid en comfort. 

Benieuwd of de B-serie geschikt is voor uw toepassing? Neem vrijblijvend contact op met G&T voor passend advies in uw situatie.

Eenvoudige bediening

Met de ergonomische vingertipbediening kunt u eenvoudig met een hand alle vorkbewegingen moeiteloos besturen. Het heeft een duidelijke, eenvoudige en logische indeling.

 

Eenvoudige toegang

Met een brede lage open opstap kunt u eenvoudig van de machine op en afstappen. Dit is ideaal wanneer bestuurders vaak de truck in en uit moeten stappen. 

 

Verstelbare vloer

Het platform is eenvoudig aan in te stellen op de juiste hoogte van de chauffeur. Het instellen van de hoogte is binnen 10 minuten gerealiseerd. 

 

Pedaalindeling

De pedalen van de reachtruck zijn gelijk als in een auto. Dit maakt het eenvoudig voor iedere bestuurder.

 

Smart Truck

Alle BT reachtruck machines kunnen optioneel worden voorzien van telematica hardware. Hiermee heeft u beschikking over een smart truck, waarmee u altijd controle heeft over uw operatie en truckvloot.

Productie-serie Model Hefcapaciteit Hefhoogte Batterijcapaciteit Soort Factsheets
Reflex-B RRE120 B 1200 kg 7,0 m 620 Ah Basis Klik hier
Reflex-B RRE140 B 1400 kg 8,5 m 620 Ah Basis Klik hier
Reflex-B RRE160 B 1600 kg 8,5 m 620 Ah Basis Klik hier

 

BT Reflex B-serie
Maximale hefcapaciteit 1600 kg bij een lastzwaartepunt van 600 mm.
Hefhoogtes tot maximaal 8,5 m.
✓ Rijsnelheden tot en met 10km/h. 
Opstarten met pin-code of chip.
Tiltende vorken.
✓ Sideshift optie mogelijk.
✓ Mogelijkheid tot 360° of 180° besturing.
✓ Instelbare rij- en stuureigenschappen.
✓ Speciale 'drive-in' cabine mogelijk voor drive-in stellingen.
✓ Digitaal display met informatie.
✓ Telescopisch, in hoogte en in hoek verstelbare stuur-eenheid.
Onderhoudsvrije AC- rij- en pompmotoren.

Roof visibility

Display controls

        Adjustable floor

     Motor compartment

  BT Reflex brochure (NL)

Vraag huur aan Vraag offerte aan