BT Reflex O-serie

De BT Reflex O-serie is een reachtruck welke de wendbaarheid combineert van een reachtruck en de flexibiliteit van een heftruck als het gaat om gecombineerd binnen en buiten gebruik. Waar de conventionele reachtrucks zich beperken tot gebruik binnen is de O-serie voorzien van grotere volrubber banden. Hiermee kan de truck moeiteloos van binnen naar buiten en is de truck ook geschikt voor minder effen ondergronden en harde stalen randen(water-keerringen) welke vaak onder overrijd-deuren te vinden zijn. 

Deze outdoor reachtruck is te voorzien van een gesloten cabine zodat de gebruikers ook in minder ideale weersomstandigheden hun werk perfect kunnen uitvoeren.  

Op plekken waar niet veel ruimte is met krappe gangpaden, waarmee men regelmatig naar buiten gaat om onder andere vrachtwagens te laden en lossen is deze reachtruck zeer populair. Denk hierbij aan DIY-winkels, Agricultuur, drankenindustrie, boerderijen enzovoorts. 
 

Vraag huur aan Vraag offerte aan

De BT Reflex O-serie is een variant reachtruck op de Reflex E- en R-serie welke de wendbaarheid combineert van een reachtruck en de flexibiliteit van een heftruck als het gaat om gecombineerd binnen en buiten gebruik. Waar de conventionele reachtrucks zich beperken tot gebruik binnen is de O-serie voorzien van grotere volrubber banden. Hiermee kan de truck moeiteloos van binnen naar buiten en is de truck ook geschikt voor minder effen ondergronden en harde stalen randen(water-keerringen) welke vaak onder overrijd-deuren te vinden zijn. 

Deze outdoor reachtruck is te voorzien van een gesloten cabine zodat de gebruikers ook in minder ideale weersomstandigheden hun werk perfect kunnen uitvoeren. Doordat de truck gebaseerd is op de E- en R-serie is het een zeer volwassen reachtruck met een uitgebreid optiepakket, hoge mate van Ergonomie, comfort, veiligheid en productiviteit.

Diverse hulpmiddelen zoals hoogte-navigatie, laser positionering en hoogwaardige kleurencamera's om efficiënter te positioneren op hoogte zijn beschikbaar. Met betrekking op veiligheid zijn er overload-waarschuwingssystemen beschikbaar welke de bestuurder waarschuwen. De slimme software van de truck maakt het ook mogelijk om talloze eigenschappen van de reachtrucks in te programmeren, sommige naar wens van de bestuurder, anderen om gedrag te sturen. 

Op plekken waar niet veel ruimte is met krappe gangpaden, waarmee men regelmatig naar buiten gaat om onder andere vrachtwagens te laden en lossen is deze reachtruck zeer populair. Om extra veiligheid te garanderen op de vaak minder ideale buitenterreinen zijn alle drie de wielen voorzien van een krachtig remsysteem. 

Neem contact op met G&T om de mogelijkheden te bespreken voor uw situatie!

Geschikt voor binnen/buiten gebruik

Dankzij vol-rubberen banden en een hoge bodemvrijheid is de BT Reflex O-serie geschikt voor buiten, hellingen en ongelijke overgangen. Doordat het nog een reachtruck betreft excelleert de truck ook in krappe gangpaden!

 

Panoramisch glazen dak

De BT Reflex O-serie is optioneel te voorzien van een panoramisch glazen dak. Hiermee heeft u altijd het juiste zicht op de pallets wat de productiviteit en veiligheid vergroot.

Camera en laser

De combinatie van een laser en een camera geeft de bestuurder altijd optimaal zicht op de situatie. Dit verhoogt de veiligheid en productiviteit binnen uw operatie.

Smart Truck

Alle BT reachtrucks kunnen optioneel worden voorzien van telematica hardware. Hiermee heeft u beschikking over een smart truck, waarmee u altijd controle heeft over uw operatie en truckvloot.

Kleuren touchscreen

Met het kleuren touchscreen heeft u altijd maximale controle over uw lasten, zo kan de chauffeur met deze hightech interface zien op welke hoogte hij werkt, met welk gewicht en is er standaard een usbaansluiting en vakje aanwezig op de truck om telefoon of tablets veilig weg te leggen en te laden. 

Productie-serie Model Hefcapaciteit Hefhoogte Batterijcapaciteit Soort Factsheet
Reflex-O RRE160 R 1600 kg 7,5 m 620 Ah Basis Klik hier

BT Reflex O-serie
Hefcapaciteit van 1,6 ton op lastzwaartepunt van 600 mm.
Hefhoogtes tot 7,5 m.
Super elastische wielen en ruime bodemvrijheid.
✓ 360 graden progressieve instelbare besturing.
✓ Unieke Transitional Lift Control voor schokloze overgang van vrije heffing.
✓ Uitstekend zicht rondom.
✓ Standaard geintegreerde sideshift 
✓ All-weather cabine beschikbaar.
✓ Volledig instelbare rij-eigenschappen.
✓ Verschillende hydraulische bedieningsmogelijkheden.
✓ Elektrisch in hoogte verstelbare vloer. 
✓ Diverse ergonomische verstellingsmogelijkheden van stuur en stoel onderdelen. 
✓ Diverse productiviteits verhogende opties 
✓ Batterij-wisselsystemen en Li-Ion mogelijk

Roof visibility

   Mini-joystick controls

        Adjustable floor

Front tyre

 

  BT Reflex brochure (NL)

Vraag huur aan Vraag offerte aan