BT Reflex O-serie

De BT Reflex O-serie is de reachtruck die bij uitstek geschikt is voor zowel binnen als buiten gebruik met zijn super elastische rubberen wielen. Deze reachtruck is uitermate geschikt voor inzet op natte en ongelijke oppervlakten en kan bovendien gebruikt worden op warm asfalt. Ook is de machine optioneel leverbaar in een uitvoering met een gesloten cabine zodat dat de truck kan worden ingezet in alle weersomstandigheden. 

Vanwege de hoge bodemvrijheid is de BT reachtruck met rubberen banden uitermate geschikt voor gebruikt bij omstandigheden met ongelijke vloeren. Met een minimale vrijheid van 136 mm is de reachtruck geschikt voor toepassingen met hellingen, drempels, klinkers of andere ruwe en oneven oppervlaktes. Om een extra veiligheid te garanderen zijn alle drie de wielen voorzien van een remsysteem.

De O-serie is voorzien van het geavanceerde Transitional Lift Control Systeem, wat zorgt voor een vloeiende heffende beweging.

De nieuwe BT Reflex O-serie met rubber wielen zijn net als andere BT reachtrucks voorzien van AC technologie, en 360 graden besturing. 

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!


Of bel: 0413-343812
Productie-serie Model Hefcapaciteit Hefhoogte Batterijcapaciteit Soort Factsheet
Reflex-O RRE160 R 1600 kg 7,5 m 620 Ah Basis Klik hier

Kenmerken BT Reflex O-serie
Hefcapaciteit van 1,6 ton op lastzwaartepunt van 600 mm.
Hefhoogtes tot 7,5 m.
Transitional Lift Control voor soepel en gedempt heffen en dalen van lasten.
Super elastische wielen en ruime bodemvrijheid.

Roof visibility

   Mini-joystick controls

        Adjustable floor

Front tyre

 

  BT Reflex brochure (NL)

Soortgelijke producten


Reflex B-serie

Reflex R-serie

Reflex F-serie