BT Reflex O-serie

De BT Reflex O-serie is de reachtruck die bij uitstek geschikt is voor zowel binnen als buiten gebruik met zijn super elastische rubberen wielen. Deze reachtruck is uitermate geschikt voor inzet op natte en ongelijke oppervlakten en kan bovendien gebruikt worden op warm asfalt. Ook is de machine optioneel leverbaar in een uitvoering met een gesloten cabine zodat dat de truck kan worden ingezet in alle weersomstandigheden. 

Meer informatie over de mogelijkheden?


Vanwege de hoge bodemvrijheid is de BT reachtruck met rubberen banden uitermate geschikt voor gebruikt bij omstandigheden met ongelijke vloeren. Met een minimale vrijheid van 136 mm is de reachtruck geschikt voor toepassingen met hellingen, drempels, klinkers of andere ruwe en oneven oppervlaktes. Om een extra veiligheid te garanderen zijn alle drie de wielen voorzien van een remsysteem. Net als alle andere BT reachtrucks is de O-serie voorzien van het geavanceerde Transitional Lift Control Systeem, wat zorgt voor een vloeiende heffende beweging.

De nieuwe BT Reflex O-serie met rubber wielenzijn net als andere BT reachtrucks voorzien van AC technologie, en 360 graden besturing. Met een hefhoogte tot 7,5 meter is de O-serie geschikt voor onder andere opslag in buitenstellingen en het laden/lossen van vrachtwagens. Dankzij het compacte ontwerp is de machine tevens prima te gebruiken binnen in magazijnen. 

Kenmerken en specificaties BT Reflex O-serie

  • Hefcapaciteit van 1,6 ton op lastzwaartepunt van 600 mm 
  • Hefhoogtes tot 7,5 m
  • Transitional Lift Control voor soepel en gedempt heffen en dalen van lasten
  • Super elastische wielen en ruime bodemvrijheid 
Productieserie Modelnaam Hefcapaciteit Hefhoogte Batterijcapaciteit Soort Factsheet
Reflex-O RRE160 R 1600 kg 7,5 m 620 Ah Basis Klik hier

Roof visibility

   Mini-joystick controls

        Adjustable floor

Front tyre

 

  BT Reflex brochure (NL)

Soortgelijke producten


Reflex B-serie

Reflex R-serie

Reflex F-serie