BT Reflex E-serie

De BT Reflex RRE E-serie is volledig vernieuwd, inclusief het unieke BT ontwerp voor de kantelcabine. Deze is nu nog meer ergonomisch en comfortabeler gemaakt, zodat de E-serie uitermate geschikt is voor zeer intensief gebruik. Bij werkzaamheden op grote hoogte, reduceert de belasting van de nek en schouders. Daarnaast zorgt het transparante dak van kantelcabine voor een snellere en nauwkeurigere positionering van ladingen. 

Meer informatie over de mogelijkheden?


De BT Reflex RRE E-serie is de meest ergonomische machine in zijn klasse. De machine is beschikbaar met laadcapaciteiten van 1400 kg tot 2500 kg, en een maximale hefhoogte tot 13,0 meter. Doormiddel van een kantelbare cabine heeft de bestuurder nog beter zicht op zijn werkomgeving tot hoge hoogtes. Alle Reflex modellen hebben het nieuwe geavanceerde hefregelsysteem tot hun beschikking. Hierdoor kunnen ladingen met hoge snelheden - maar toch gelijkmatig - geheven en neergelaten worden.

Het Totalview-concept bevat het de transparante beschermdak en een kantelbarecabine. Daarnaast is de machine voorzien van een extra brede doorkijkmast en zijn de hefcilinders netjes gedeeltelijk verwerkt in de mast. Het gepatenteerde Transitional Lift Control-systeem zorgt voor het schokvrije heffen en dalen bij maximale hefsnelheden. 

De BT Reflex E-serie is voornamelijk geschikt voor hoge heftoepassingen en intensief gebruik, die belasting van de bestuurder verminderd. Deze trucks zijn tevens te verkrijgen met een verwarmde cabine, waardoor de machines uitermate goed gebruikt kunnen worden in koelhuizen. 

Kenmerken en specificaties BT Reflex E-serie

  • Hefcapaciteit tot 2,5 ton bij een lastzwaartepunt van 600 mm
  • Hefhoogtes tot 13,0 m
  • Rijsnelheid tot 14 km per uur 
  • Unieke Transitional Lift Control
  • Versie met kantelcabine
  • Uitstekend zicht rondom
Productieserie Modelnaam Hefcapaciteit Hefhoogte Batterijcapaciteit Soort Factsheets
Reflex-E RRE140 H/HE 1400 kg 11,0 m 620 Ah Kantel Klik hier
Reflex-E RRE160 H/HE 1600 kg 11,0 m 775 Ah Kantel Klik hier
Reflex-E RRE180 H/HE 1800 kg 13,0 m 775 Ah Kantel Klik hier
Reflex-E RRE200 H/HE 2000 kg 13,0 m 930 Ah Kantel Klik hier
Reflex-E RRE250 H/HE 2500 kg 13,0 m 930 Ah Kantel Klik hier

Roof visibility

   Mini-joystick controls

Tiling cab

Fork camera

 

  BT Reflex brochure (NL)

 

Soortgelijke producten


Reflex B-serie

Reflex R-serie

Reflex O-serie