Toyota Traigo 48V 3-wiel

De Toyota Traigo 48V elektrische vorkheftruck is een wendbare krachtige machine die kan worden ingezet in krappe omgevingen. Om een optimale productiviteit te kunnen realiseren in krappe omgevingen staat wendbaarheid en snelheid centraal in het ontwerpproces van de 3 wiel traigo 48 trucks. Dit betekend dat de truck uiterst geschikt is voor het stapelen van pallets of het laden en lossen van vrachtwagens, zowel binnen als buiten. 

De Traigo 48 is verkrijgbaar met hefcapaciteiten van 1,5  tot 2 ton. De met dubbele rijmotoren uitgeruste heftrucks werken uiterst snel en efficiënt. Het standaard Systeem van Actieve Stabiliteit assisteerd de bestuurder om veilig te werken. voor intensievere toepassingen in one- en multi-shift operaties kan er gebruik gemaakt worden van een snel en eenvoudig batterijwisselsysteem óf het duurzame Li-Ion!

Vraag huur aan Vraag offerte aan

De Toyota Traigo 48 is een compacte machine, speciaal ontworpen om snelheid te waarborgen en goed te kunnen manouvreren in krappe ruimtes. Dit wordt mogelijk gemaakt door een driepunts wielophanging waarmee de truck om zijn as kan draaien! Dankzij het compacte formaat is deze krachtige machine uitermate geschikt voor toepassingen in alle toepassingen zowel binnen als buiten. Met een hefcapaciteit tot 2000kg kunnen de lasten moeiteloos worden opgepakt met deze korte, gebruiksvriendelijke en wendbare truck. Voorbereid op de steeds meer naderende 24/7 economie kunnen ook deze trucks voorzien worden van wisselbatterijen en Li-Ion voor de meest veeleisende toepassingen!

Door Toyota's standaard geïntegreerde unieke stabiliteitssysteem is de heftruck geschikt voor zowel indoor als outdoor werkzaamheden. Door het actieve stabiliteitssysteem (SAS) heeft u een hogere productiviteit en een veiligere werkomgeving. Het geavanceerde systeem zorgt voor actieve neigsnelheidsbeperking, actieve stuursynchronisatie en snelheidsreductie in de bochten. Dit houd in dat het systeem preventief  ingrijpt op het gedrag van de truck zodat voor-over en zijwaarts kantelen nagenoeg onmogelijk wordt. De bestuurder merkt in de praktijk niets van het systeem, dat de bestuurder continue assisteert in veilig verplaatsen van ladingen.

daarnaast zijn er een aantal handige functies verwerkt in de truck zoals: 'vorken horizontaalstelling' waarmee de vorken horizontaal gesteld kunnen worden, 'actieve stuurwielsynchronisatie' waarmee de stuurknop altijd op dezelfde positie komt te staan met de stuurwielen rechtuit. 

TOYOTA SAS (SYSTEM OF ACTIVE STABILITY)

Alle Toyota vorkheftrucks worden standaard geleverd met het unieke SAS, het systeem dat zowel de lading als de bestuurder beschermt.

Vingertipbediening

De ergonomische minilevers in de armsteun bieden een gebruiksvriendelijke tipbedining voor het heffen, dalen, nijgen en shiften.

Uitstekend zicht rondom

Met een unieke clearview mast heeft de bestuuder altijd uitstekend zicht op de lasten en omgeving.

Eenvoudige bestuurdersdisplay

De 'deluxe multidisplay' laat de belangrijkste informatie zien die een bestuurder nodig heeft om specifieke voorkeuren en parameters in te stellen. 

Lithium-Ion

Alle modellen zijn leverbaar met onze nieuwe innovatieve lithium-ion accu's, ideaal voor meerdere shiften.

Product-serie Model Hefcapaciteit Lastzwaartepunt Kracht Draaistraal soort Factsheets
Traigo 48v 8FBET15 1500 kg 500 mm 48V 1434 mm Basis3-wiel  Klik hier
Traigo 48v 8FBEKT16 'compact' 1600 kg 500 mm 48V 1542 mm Basis3-wiel  Klik hier
Traigo 48v 8FBET16 1600 kg 500 mm 48V 1650 mm Basis3-wiel  Klik hier
Traigo 48v 8FBEKT18 'compact' 1800 kg 500 mm 48V 1542 mm Basis3-wiel  Klik hier
Traigo 48v 8FBET18 1800 kg 500 mm 48V 1650 mm Basis3-wiel  Klik hier
Traigo 48v 8FBET20 2000 kg 500 mm 48V 1650 mm Basis3-wiel  Klik hier

Traigo 48V-serie
Hefcapaciteit tot 2 ton bij een lastzwaartepunt van 500 mm.
Hefhoogtes tot 7,5 meter.
Voorzien van het Toyota SAS, Systeem van Actieve stabiliteit.
AC-technologie.
Vorken horizontaalstelling. 
Verschillende bedieningssystemen.
Verstelbare ergonomische stoel met zijwangen.
Doorkijkmast (hefhoogte: 3300 mm)
Breder vorkenbord (breedte: 920 mm)
✓ Natte onderhoudsvrije schijfremmen
Stuurbekrachtiging.
Digitaal display met wielstandindicatie.
Verstelbare stuurkolom met geheugen.
Zijwaarts batterijwisselen / Li-Ion 
✓ Inregelbare rij- en hefeigenschappen. 

  Toyota Traigo brochure (NL)

Vraag huur aan Vraag offerte aan