Toyota Traigo 24V

De Toyota Traigo 24V vorkheftrucks zijn uiterst compact en ontworpen voor eenvoudig te kunnen manoeuvreren in de krapste ruimtes, vooral met het model van 1,0 ton. De gebruiksvriendelijke truck is compact maar tevens krachtig genoeg om werkzaamheden te verrichten in fabrieken en magazijnen. Door het compacte ontwerp en de flexibilteit is de machine geschikt voor een breed scala aan toepassingen. 

De Toyota Traigo 24V is verkrijgbaar in verschillende gewichtklasses van 1,0 tot 1,5 ton. De AC motoren zijn uiterst efficiënt. Het standaard Systeem van Actieve Stabiliteit assisteert de bestuurder om veilig te werken. voor intensievere toepassingen in one- en multi-shift operaties kan er gebruik gemaakt worden van een snel en eenvoudig batterijwisselsysteem óf het duurzame Li-Ion!

Vraag huur aan Vraag offerte aan

De Toyota Traigo 24 is een bijzonder compacte machine, speciaal ontworpen om eenvoudig te manouvreren in krappe ruimtes. Dit wordt mogelijk gemaakt door een driepunts wielophanging waarmee de truck om zijn as kan draaien! Dankzij het compacte formaat is deze krachtige machine uitermate geschikt voor toepassingen in zowel fabrieken, magazijnen en winkels. Met een hefcapaciteit tot 1500kg kunnen de meeste lasten moeiteloos worden opgepakt met deze korte, gebruiksvriendelijke en wendbare truck. 

Door Toyota's standaard geïntegreerde unieke stabiliteitssysteem is de heftruck geschikt voor zowel indoor als outdoor werkzaamheden. Door het actieve stabiliteitssysteem (SAS) heeft u een hogere productiviteit en een veiligere werkomgeving. Het geavanceerde systeem zorgt voor actieve neigsnelheidsbeperking, actieve stuursynchronisatie en snelheidsreductie in de bochten. Dit houd in dat het systeem preventief  ingrijpt op het gedrag van de truck zodat voor-over en zijwaarts kantelen nagenoeg onmogelijk wordt. De bestuurder merkt in de praktijk niets van het systeem, dat de bestuurder continue assisteert in veilig verplaatsen van ladingen.

daarnaast zijn er een aantal handige functies verwerkt in de truck zoals: 'vorken horizontaalstelling' waarmee de vorken horizontaal gesteld kunnen worden, 'actieve stuurwielsynchronisatie' waarmee de stuurknop altijd op dezelfde positie komt te staan met de stuurwielen rechtuit. 

Toyota SAS (System of Active Stability)

Alle Toyota vorkheftrucks worden standaard geleverd met het unieke SAS, het systeem dat zowel de lading als de bestuurder beschermt.

Snel en eenvoudig laden met Lithium-ion

Snel en eenvoudig laden was nog nooit zo eenvoudig. Met de nieuwe lithium-ion batterij van de Traigo24 wordt elektrisch laden kinderspel. De batterij hoeft niet verwisseld te worden, waardoor de prestaties tijdens elke dienst op hoog niveau blijven. 

Liever toch een traditionele lood zuur batterij? Geen probleem, ook dit is mogelijk bij de nieuwe Traigo24.

Vingertipbediening

De ergonomische minilevers in de armsteun bieden een gebruiksvriendelijke tipbediening voor het heffen, dalen, neigen en side-shiften.

Panorama view

Met de unieke clearview mast en lage dashboard heeft de bestuuder altijd uitstekend zicht op de lasten en omgeving.

Product-serie Model Hefcapaciteit Lastzwaartepunt Kracht Draaicirkel soort Factsheets
Traigo 24v 8FBEST10 1000 kg 500 mm 24V 1229 mm Basis Klik hier
Traigo 24v 8FBEST13 1250 kg 500 mm 24V 1391 mm Basis Klik hier
Traigo 24v 8FBEST15 1500 kg 500 mm 24V 1420 mm Basis Klik hier

 

Traigo  24V-serie
Hefcapaciteit tot 1,5 ton
 Hefhoogtes tot 6,5 m.
Digitaal display met wielstandindicatie.
Voorzien van het Toyota SAS, Systeem van Actieve Stabiliteit. 
Operator Presence Sensing systeem.
✓ Vorken horizontaalstelling.
Noodstop drukknop.
AC-technologie.
Doorkijkmast. 
Lage instaphoogte.
3e stuurventiel.
Stuurbekrachtiging.
Inregelbare rij- en hefeigenschappen. 

  Toyota Traigo brochure (NL)

Vraag huur aan Vraag offerte aan