Toyota Traigo 48V 4-wiel

De Toyota Traigo 48V vier wiel vorkheftruck is een krachtige machine met hogere restcapaciteiten en snelheden in vergelijking tot de drie wiel variant. De serie heeft dankzij de dubbele rijmotoren een snelle acceleratie met topsnelheden tot 20 kilometer per uur. Het 4-wiels chassis zorgt voor een optimale stabiliteit voor werkzaamheden op ongelijke ondergronden en door de toevoeging van de SAS-Swing Lock cilinder op de achteras genieten de Toyota trucks van superieure stabiliteit tijdens rijden en hefwerkzaamheden.  

In de praktijk hebben de Toyota elektrische vorkheftrucks zich wereldwijd bewezen als de ideale trucks voor intensieve toepassingen in one- en multi-shift operaties. Om dat te realiseren kan er gebruik gemaakt worden van een snel en eenvoudig batterijwisselsysteem óf het duurzame Li-Ion!

Vraag huur aan Vraag offerte aan

De Traigo 48 serie is uitgevoerd met 4 wielen welke maximale stabiliteit bieden op hogere afzethoogtes en ongelijke oppervlakten. Deze grote broer van de Traigo 48 drie wiel serie kan door de vier wielen een snelheid behalen tot wel 20km/h. Met een hefcapaciteit tot 2000kg kunnen de lasten moeiteloos worden opgepakt met deze gebruiksvriendelijke, ergonomisch ingerichte truck. Voorbereid op de steeds meer naderende 24/7 economie kunnen ook deze trucks voorzien worden van wisselbatterijen en Li-Ion voor de meest veeleisende toepassingen!

Door Toyota's standaard geïntegreerde unieke stabiliteitssysteem is de heftruck geschikt voor zowel indoor als outdoor werkzaamheden. Door het actieve stabiliteitssysteem (SAS) heeft u een hogere productiviteit en een veiligere werkomgeving. Het geavanceerde systeem zorgt voor actieve neigsnelheidsbeperking, actieve stuursynchronisatie en snelheidsreductie in de bochten. Dit houd in dat het systeem preventief  ingrijpt op het gedrag van de truck zodat voor-over en zijwaarts kantelen nagenoeg onmogelijk wordt. De bestuurder merkt in de praktijk niets van het systeem, dat de bestuurder continue assisteert in veilig verplaatsen van ladingen.

daarnaast zijn er een aantal handige functies verwerkt in de truck zoals: 'vorken horizontaalstelling' waarmee de vorken horizontaal gesteld kunnen worden, 'actieve stuurwielsynchronisatie' waarmee de stuurknop altijd op dezelfde positie komt te staan met de stuurwielen rechtuit. De vier wiel vorkheftrucks van Toyota zijn daarnaast ook uitgerust met een zogenaamde 'Swing Lock cilinder' welke op de achteras gepositioneerd is. Door de toevoeging van de SAS-Swing Lock cilinder op de achteras wordt de zijwaarts neiging van de truck in snelle korte bochten geminimaliseerd. Hierdoor kunnen we zeggen dat de Toyota trucks van superieure stabiliteit genieten. 

TOYOTA SAS (SYSTEM OF ACTIVE STABILITY)

Alle Toyota vorkheftrucks worden standaard geleverd met het unieke SAS, het systeem dat zowel de lading als de bestuurder beschermt.

Vingertipbediening

De ergonomische minilevers in de armsteun bieden een gebruiksvriendelijke tipbediening voor het heffen, dalen, neigen sideshiften, en eventuele andere functies

Uitstekend zicht rondom

Met een unieke clearview mast heeft de bestuuder altijd uitstekend zicht op de lasten en omgeving.

Eenvoudige bestuurdersdisplay

Het 'deluxe multidisplay' laat de belangrijkste informatie zien die een bestuurder nodig heeft om specifieke voorkeuren en parameters in te stellen. 

Lithium-Ion

Alle modellen zijn leverbaar met onze nieuwe innovatieve lithium-ion accu's, ideaal voor meerdere shiften.

Product-serie Model Hefcapaciteit Lastzwaartepunt Kracht Draaistraal soort Factsheets
Traigo 48v 8FBMK16T 'compact' 1600 kg 500 mm 48V 1707 mm Basis 4-wiel  Klik hier
Traigo 48v 8FBM16T 1600 kg 500 mm 48V 1811 mm Basis 4-wiel  Klik hier
Traigo 48v 8FBM18T 1800 kg 500 mm 48V 1811 mm Basis 4-wiel  Klik hier
Traigo 48v 8FBMK20T 'compact' 2000 kg 500 mm 48V 1707 mm Basis 4-wiel  Klik hier
Traigo 48v 8FBM20T 2000 kg 500 mm 48V 1811 mm Basis 4-wiel Klik hier

Traigo 48V-serie
Hefcapaciteit tot 2 ton bij een lastzwaartepunt van 500 mm.
Hefhoogtes tot 7,5 meter.
Voorzien van het Toyota SAS systeem voor extra stabiliteit.
Voorzien van AC-technologie.
ORS stoel.
Doorkijkmast (hefhoogte 3300 mm).
Breder vorkenbord (breedte: 920 mm).
Oliebadremmen.
Digitaal display met wielstandindicatie.
Verstelbare stuurkolom met geheugen.
Keuze uit verschillende bedieningselementen.
Zijwaartse batterijwisselen.

  Toyota Traigo brochure (NL)

Vraag huur aan Vraag offerte aan