Toyota Traigo HT

De Traigo 80V 6-8 ton zijn de meest robuuste en krachtige machines in de Toyota Traigo range. Deze Traigo 80-serie kenmerkt zich door zijn kracht, manoeuvreerbaarheid en efficiëntie. De zwaarste uitvoering Traigo 80 kan 8000kg heffen op lastzwaartepunt 900mm, dat is anderhalf keer zoveel als een vergelijkbare 8 tons verbrandings truck, en dan zonder uitlaatgassen en lawaai! 

Het standaard Systeem van Actieve Stabiliteit assisteerd de bestuurder om veilig te werken. Door de SAS-Swing Lock cilinder op de achteras genieten de Toyota trucks van superieure stabiliteit. Met een capaciteit tot 8.000kg is de truck geschikt voor een grote variëteit aan lasten. 

Het kenmerkende afgeronde design oogt niet alleen mooi maar draagt ook zorg voor goed zicht rondom de truck zonder dode hoeken!

 

Vraag huur aan Vraag offerte aan

De Traigo 80 6-8 tons serie is uitgevoerd met 4 wielen welke maximale stabiliteit bieden op hoge afzethoogtes en ongelijke oppervlakten. Deze volwassen vorkheftruck kan door een extra krachtige rijmotor een snelheid behalen tot wel 20km/h. Met een hefcapaciteit tot 8000kg kunnen een grote variëteit aan lasten moeiteloos worden opgepakt met deze gebruiksvriendelijke, ergonomisch ingerichte truck. Voorbereid op de steeds meer naderende 24/7 economie kunnen ook deze trucks voorzien worden van wisselbatterijen voor de meest veeleisende toepassingen!

Door Toyota's standaard geïntegreerde unieke stabiliteitssysteem is de heftruck geschikt voor zowel indoor als outdoor werkzaamheden. Door het actieve stabiliteitssysteem (SAS) heeft u een hogere productiviteit en een veiligere werkomgeving. Het geavanceerde systeem zorgt voor actieve neigsnelheidsbeperking, actieve stuursynchronisatie en snelheidsreductie in de bochten. Dit houd in dat het systeem preventief  ingrijpt op het gedrag van de truck zodat voor-over en zijwaarts kantelen nagenoeg onmogelijk wordt. De bestuurder merkt in de praktijk niets van het systeem, dat de bestuurder continue assisteert in veilig verplaatsen van ladingen.

Daarnaast zijn er een aantal handige functies verwerkt in de truck zoals: 'vorken horizontaalstelling' waarmee de vorken horizontaal gesteld kunnen worden, 'actieve stuurwielsynchronisatie' waarmee de stuurknop altijd op dezelfde positie komt te staan met de stuurwielen rechtuit. De vier wiel vorkheftrucks van Toyota zijn daarnaast ook uitgerust met een zogenaamde 'Swing Lock cilinder' welke op de achteras gepositioneerd is. Door de toevoeging van de SAS-Swing Lock cilinder op de achteras wordt de zijwaarts neiging van de truck in snelle korte bochten geminimaliseerd. Hierdoor kunnen we zeggen dat de Toyota trucks van superieure stabiliteit genieten. 

Het volledige ontkoppelde bestuurderscompartiment zorgt voor een minder trillingen en geluid. Deze zware vorkheftrucks komen uitstekend tot zijn recht in zware productieomgevingen waaronder constructie- en bouwmaterialen, de papiersector en de drankenindustrie. De trucks worden regelematig voorzien van industriële voorzetapparatuur waar ook goederen zonder pallet mee gehandled kunnen worden. 

TOYOTA SAS (SYSTEM OF ACTIVE STABILITY)

Alle Toyota vorkheftrucks worden standaard geleverd met het unieke SAS, het systeem dat zowel de lading als de bestuurder beschermt.

Uitstekend zicht rondom

Met een unieke clearview mast heeft de bestuuder altijd uitstekend zicht op de lasten en omgeving.

Eenvoudig wisselen van batterijen

Middels het openen van het zijpaneel heeft u direct toegang tot de batterij. Door het unieke U chassis kan er eenvoudig worden gewisseld met een elektrische pallettruck of andere vorkheftruck.

Eenvoudig te servicen

Door de eenvoudige toegankelijkheid van de motoren, is de machine eenvoudig te servicen. Dit zorgt voor snelle service, lage onderhoudskosten en minder stilstand.

Zwevende cabine

Voor optimaal comfort is de cabine volledig los van het chassis gebouwd. Dit zorgt voor minimale trillingen en vermindering van het geluidsniveau.

 

Product-serie Model Hefcapaciteit Lastzwaartepunt Kracht Draaistraal soort Factsheets
Traigo 80V 8FBM60T 6000 kg 600 mm 80V 3005 mm Basis Klik hier
Traigo 80V 8FBM70T 7000 kg 600 mm 80V 3005 mm Basis Klik hier
Traigo 80V 8FBM80T 8000 kg 600 mm 80V 3005 mm Basis Klik hier
Traigo 80V 8FBH80T 8000 kg 900 mm 80V 3111 mm High Klik hier

Traigo 80  6-8t.-serie
Hefcapaciteit tot 8,0 ton bij een lastzwaartepunt van 900 mm.
Hefhoogtes tot 7,0 meter.
✓ Uitgerust met Toyota SAS systeem voor maximale stabiliteit.
✓ Krachte AC wisselstroommotoren.
✓ Verstelbare ergonomische stoel met zijwangen
✓ Natte onderhoudsvrije schijfremmen.
Elektro-Hydraulische stuurbekrachtiging.
✓ Digitaal display.
✓ Verstelbare telescopische stuurkolom met geheugen.
✓ Keuze uit verschillende besturingselementen voor optimale ergonomie.
✓ Zijdelingse batterijwisselsysteem.
✓ Noodstopknop in de armsteun.

  Toyota Traigo brochure 

Vraag huur aan Vraag offerte aan