Meeloop trekkers

De BT Movit W-serie zijn meelopende industriële trekkers ontwikkeld voor het trekken van onder andere rolcontainers, ziekenhuisbedden, winkelwagens en vuilcontainers. Middels de trekker hoeven er minder handmatige inspanningen geleverd te worden waardoor er betere ergonomische werkomstandigheden ontstaan voor uw medewerkers. De compacte industriële trekkers zijn ideaal voor bijvoorbeeld supermarkten, transporteurs en distributiecentra. De lastdragers kunnen snel en eenvoudig worden aan- en afgekoppeld. Zelfs op ruwe ondergronden is de BT Movit in staat het trekgewicht te verplaatsen met minimale inspanningen. 

Onze industriële trekkers worden voornamelijk ingezet bij luchthavens, stations, logistieke distributiecentra, retail, tuinbouw of productielijnen.

1
Alle BT Movit machines zijn ontworpen om de bestuurder te beschermen en bieden een optimale efficiëntie en productiviteit
2
De gebruiksvriendelijke BT Movits zijn ideaal om rolcontainers horizontaal te verplaatsen

Bekijk ons assortiment meeloop trekkers:

MEER INFORMATIE OVER DE MOGELIJKHEDEN?

Onze adviseurs geven graag meer informatie over de mogelijkheden en kunnen samen met u bepalen welke Meeloop trekker het meest geschikt is voor uw situatie.

Medewerkers

BT Movit TWE080N

Meeloop industriële trekker voor containers

Trekcapaciteit (kg) 800
Opmerking Meelopend
Snelheid (km/u) 4,5

BT Movit TWE100

Compacte meeloop trekker voor containers

Trekcapaciteit (kg) 1000
Opmerking Meelopend
Snelheid (km/u) 4,5

BT Movit TWE150

Compacte meeloop trekker voor containers

Trekcapaciteit (kg) 1500
Opmerking Meelopend
Snelheid (km/u) 4,5

Industriële meeloop trekkers bij G&T Intern Transport, wij helpen u!

Er zijn bij G&T Intern Transport tientallen trekkers beschikbaar voor elke toepassing met trekgewichten van 800kg tot en met 50000kg, zowel meelopende, instaande of inzittende machines. Wendbare trucks voor binnentoepassingen en grote zware trucks voor lange afstand compleet met cabine. 

Naast kopen kunt u bij G&T Intern Transport ook terecht voor het huren en leasen van materieel.