BT Movit TWE150

De BT Movit W-serie zijn meelopende industriële trekkers geschikt voor het trekken van rolcontainers. Middels de trekker hoeven er minder handmatige inspanningen geleverd te worden waardoor er een betere ergonomische werkomgeving ontstaan voor uw medewerkers. Alle BT Movit machines zijn ontworpen om de bestuurder te beschermen en een optimale efficiëntie en productiviteit te bieden. De compacte industriële trekkers zijn ideaal voor bijvoorbeeld supermarkten.

Vraag offerte aan

De BT Movit TWE serie containertrekkers zijn ontworpen vanuit ergonomisch oogpunt om lichamelijke klachten door het verplaatsen van vaak erg zware rollende transportmiddelen te voorkomen. Buiten het ergonomisch aspect draagt de BT Movit TWE ook bij aan productiviteit en snelheid van de logistieke bewegingen door de aanwezigheid van een krachtige elektromotor voor het rijwerk. 

Door de herkenbare bediening welke terug te vinden is op alle meeloop intern transport materieel kan een ieder direct van start met de BT Movit TWE en is de leercurve zeer kort. 

De BT Movit TWE150 is het krachtigste model containertrekker met een capaciteit van 1500kg en een rijsnelheid tot 4,5kg geschikt voor de meest veeleisende toepassingen. De traploos regelbare rijsnelheid en ingebouwde veiligheden maken de trekker uniek in zijn soort. Door zijn compacte bouw en lage eigen gewicht is de trekker uitermate populair onder transporteurs om de truck mee te nemen in de vrachtwagen bij het beleveren van winkels. 
Andere werkomgevingen waar de trekker graag gezien wordt is in distributiecentra, industrie en zelfs in ziekenhuizen voor het verplaatsen van zware bedden. Voor farmaceutische en foodomgevingen is de trekker zelfs in RVS uitvoering verkrijgbaar zodat de truck voldoet aan de hoogste hygiëne eisen en zelfs niet misstaat in cleanrooms. 

De mogelijkheden zijn eindeloos, vraag vrijblijvend informatie aan en neem grote ergernissen weg uit uw operatie! 
 

Eenvoudige bediening, hoge veiligheid

De eenvoudige bedieningselementen van de BT Movit TWE zijn gelijk aan die van alle andere gangbare intern transport materiaal. Een anti-klembeveiliging samen met de traploos instelbare snelheidsregeling zorgt voor een korte leercurve. 

Meest veeleisende toepassingen

De BT Movit TWE150 is het krachtigste model containertrekker met een capaciteit van 1500kg en een rijsnelheid tot 4,5kg. Hiermee is de  TWE150 geschikt voor de meest veeleisende toepassingen en zware inzet. 

universele opbouw, vele mogelijkheden!

Door zijn universele compacte bouw en wendbaarheid is de trekker uitermate geschikt om mee te nemen in de vrachtwagen, maar ook om ingezet te worden in kantooromgevingen, ziekenhuizen en zelfs in de industrie. Voor elke rollende lastdrager haken wij graag aan en helpen om uw proces op rolletjes te laten verlopen! 

Product-serie Model Capaciteit Factsheet
BT Movit W-serie TWE150 1500kg  

Movit W-serie
Trekcapaciteit tot 1,5 ton.
Compact ontwerp.
Grote keus aan haken.
Snelle aan- en loskoppeling van lastdragers.

     BT Movit brochure (NL)

Vraag offerte aan