BT Movit S-serie

De BT Movit S-serie is een instaande industriële trekker en voorzien van energiezuinige AC-technologie voor een hogere productiviteit. De Movit S-serie kan om zijn as draaien door de korte wielbasis en 200° stuursysteem, ideaal bij het manoeuvreren in kleine ruimtes. De machine is te voorzien van verschillende lastdragers die eenvoudig aan- en af te koppelen zijn. De modellen van de S-serie kunnen meerdere trolleys trekken met een totaal lastgewicht van maximaal 5 ton. De TSE300 en TSE500 trucks zijn voorzien van een lage op- en afstap, waardoor dit model zeer geschikt is voor intensief orderverzamelen of in productieprocessen welke het just-in-time principe hanteren. Ook voor de steeds meer naderende 24-uurs economie is deze truck geschikt met mogelijkheden tot batterijwisselen en Li-Ion. 

Vraag offerte aan

De BT Movit S serie bestaat uit twee zware trekkers met respectievelijk 3 en 5 ton capaciteit waarmee enkele of meerdere karren achter elkaar vervoerd kunnen worden. De TSE300 en TSE500 zijn ontwikkeld om een continue stroom goederen te verplaatsen over langere afstanden maar worden ook ingezet voor orderpicktoepassingen. Typische toepassingen zijn sectoren welke gebruik maken van het just-in-time principe om voorraden op de verkeerde plaatsen te voorkomen. De betrouwbare TSE trucks zijn dan ook erg aanwezig in de productie-industrie en distributiecentra, maar ook de logistieke dienstverleners ervaren veel gemak van deze continue inzetbare trekkers. 

Met een maximum snelheid van 12 km/h en mogelijkheid tot batterijwisselen en Li-Ion energiepakket izijn de BT TSE trucks zwaargewichten in hun klasse waarmee men elke logistieke uitdaging de baas kan. Naast zwaargewichten zijn de BT TSE trucks ook zeer wendbaar, ze kunnen om hun as draaien door de korte wielbasis en 200° stuursysteem, ideaal bij het manoeuvreren in kleine ruimtes.


Door middel van een zogenaamde 'E-bar' is de truck eenvoudiger dan ooit uit te rusten met een eigen Warehouse Management Systeem, al dan niet met printer en scanner. Standaard vergrendelingsmogelijkheden zijn de klassieke 50mm trekhaakkogel of een trekpen welke beiden goed zichtbaar zijn vanuit het bestuurderscompartiment. Alternatieve vergrendelingen behoren tot de mogelijkheden zodat geen uitdaging te groot is voor deze beproefde trucks. 


 

Veiligheid en optimale rij-eigenschappen

De BT Movit S serie is voorzien van diverse veiligheidsvoorzieningen waaronder curve-control waarbij de snelheid automatisch wordt aangepast in bochten. Daarnaast zijn de rij-eigenschappen volledig in te regelen met het interne can-bus systeem waardoor de truck voor iedere omgeving optimaal afgesteld kan worden. 

Ergonomie en Comfort

De BT Movit TSE trucks zijn ondanks de lage instap toch te voorzien van een gedemped platform om trillingen te absorberen. Dit betekend minder trillingen voor de gebruiker wat vertaald in minder slijtage en vermoeidheid van het lichaam!

E-man Bedieningsgemak

De eenvoudige bedieningselementen van de BT Movit TSE300 en TSE500 zijn gelijkwaardig aan elektrische pallettrucks en orderpickers. Hierdoor is de leercurve zeer kort en kan een ieder direct van start met de BT Movit TSE trekkers!

NIET ALTIJD EEN ROTONDE NODIG

Wanneer men over meerdere karren achter trekkers spreekt volgt al snel de vakterm 'trein'. Een 'trein' heeft als nadeel dat deze in een volgebouwde omgeving vaak een grote U-bocht moet maken om na het lossen van goederen weer terug te keren naar de aanvoerplaats. Ruimte is schaars, daarom zijn er door Toyota 2- en 4-wiel gestuurde karren ontwikkeld met een korte draaicirkel. 

Product-serie Model Capaciteit Draaistraal Max. rijsnelheid Factsheet
BT Movit S-serie TSE300 3000 kg 1508 mm 12 km/h Klik hier
BT Movit S-serie TSE500 5000 kg 1508 mm 11 km/h Klik hier

Tracto S-serie
Trekcapaciteit tot 5 ton.
Lage instaphoogte.
Hoge rijsnelheid.
Bediening met één hand.
AC-technologie.

     BT Movit brochure (NL)

Vraag offerte aan