BT Movit N-serie

De BT Movit N-serie is een instaande industriële trekker die uitermate geschikt zijn voor lichte trek- of orderverzameltoepassingen. Met een maximale trekcapaciteit tot 1,5 ton en een ruime keuze aan lastdragers is de machine ideaal voor bijvoorbeeld kantoren, kleine winkels, magazijnen, ziekenhuizen, fabrieken en hotels. Een lage instap  van 70 mm en een extreem korte draairadius, zorgen dat de bestuurder zeer wendbaar is (ook in korte ruimtes) en dus een hoge productiviteit kan behalen. Dankzij het stuursysteem is de machine in staat om rond zijn eigen as te draaien. De machine is te voorzien van verschillend lastendragers en zijn eenvoud te aan- en af te koppelen. De modellen van de N-serie bieden verschillende chassisbreedtes en kunnen meerdere trolleys trekken met een totaal lastgewicht van maximaal 1.5 ton.

Vraag offerte aan

De BT Movit N-serie is een compacte instaande industriële trekker welke bij uitstek geschikt is voor intern orderverzamelen en lichtere horizontale transport-toepassingen. De N-serie is de de brug tussen manuele goederenverwerking met wagentjes en conventionele vorkheftrucks. Het concept is gebaseerd op transporteren van ladingen op wagentjes met behulp van een elektrotrekker. In combinatie met de hoge wendbaarheid en flexibiliteit van de truck betekend dit dat hij vrijwel overal ingezet kan worden waar men nu handmatig met rolcontainers en/of karren werkt. 

Met een capaciteit tot 1.500 kg en rijsnelheden tot 12 km per uur is de smalle trekker zeer geschikt om orders te picken in gangpaden. Om dat nog effectiever te kunnen doen zijn er ook karren met een geintegreerde ladder aanwezig om meerdere niveaus te bereiken voor het pikken van lichte stukgoederen zonder heftruck of smalle gangentruck. Zo kan men meerdere niveaus bereiken in het magazijn zonder tussenkomst van zwaar materieel. Met een opstaphoogte van slechts 70mm en uniek dockingsysteem om karren aan te haken en weer te ontkoppelen is de N-serie de meest ergonomische oplossing die voor handen ligt. De truck kan door het 180° stuursysteem om zijn eigen as draaien en heeft hierdoor zeer weinig ruimte nodig.  

Met de diverse voor handen zijnde karren kan er tijdens het orderpicken een eerste sortering uitgevoerd worden of complete orders in één route gepickt worden. De truck is uitermate populair bij bedrijven die werken met lichte en kleine goederen, zoals logistieke toeleveringsbedrijven, postorderbedrijven, elektronica en farmaceutica-distributeurs en groothandels, maar ook voor bedrijven met lange interne transportafstanden tussen opslag en productie.. Andere toepassingsgebieden zijn bijvoorbeeld ziekenhuizen en luchthavens. Net als de andere producten van BT en Toyota kan ook deze truck uitgebreid worden met een wisselbatterij of een Lithium Ion pakket in geval van multi-shift operaties.  
 

Vernuftig vergrendelsysteem

De BT Movit TSE100W is een truck met een uniek vernuftig vergrendelsysteem voor diverse karren dat met de voet te bedienen is. De bestuurder kan zonder zijn handen te gebruiken de kar aan- en afkoppelen. Niet voor niets dat deze trucks vanouds bekend staan als de BT Ergomover! 

Universele oplossingen

Met de conventionele vergrendelingspen kan elke kar van elke leverancier door elkaar gebruikt worden zonder gebonden te zijn aan één type of merk karren. Dit is handig als men voor meerdere eindklanten werkt in één omgeving of nog geen definitieve keuze hebt genomen op welke lastdrager men in de toekomst goederen wil handlen. Buiten die redenen is het een al decennia beproefde oplossing welke werkt. 

Koppelen en besparen!

Doormiddel van koppelingsstukken kan men nagenoeg iedere rollende last voorzien van een vergrendeling en een haak. Op die manier kan men een trein vormen van elke rollende last door er meerdere achter elkaar te koppelen. Met elke extra koppeling bespaart u één keer heen en weer lopen van de gehele afgelegde afstand wanneer vergeleken met manuele verplaatsing!

Product-serie Model Capaciteit Draaistraal Max. rijsnelheid Factsheet
BT Movit N-serie TSE100 1000 kg 1085 mm 12 km/h Klik hier
BT Movit N-serie TSE100W 1000 kg 1085 mm 12 km/h Klik hier
BT Movit N-serie TSE150 1500 kg 1085 mm 12 km/h Klik hier

Movit N-serie
Trekcapaciteit tot 1,5ton.
Pincode toegang.
Smal chassis.
Snelle batterijverwisseling.
AC-technologie.
Lichtgewicht.

     BT Movit brochure (NL)

Vraag offerte aan