Dé perfecte schaarhoogwerker? Ontdek welk type bij uw vraag past.

U bent er uit, de schaarhoogwerker past het beste bij uw toepassingen. Echter zijn er binnen de Genie schaarhoogwerkers nog veel verschillende mogelijkheden. Onze specialisten van G&T Intern Transport geven u graag uitleg over de verschillen, zodat u de beste keuze maakt.

Compacte, kleine schaarhoogwerker

Wanneer men denkt aan een (schaar)hoogwerker, denk men direct aan lange, hoge kranen waarmee op hoge hoogte gewerkt kan worden. Echter kunnen ze ook ingezet worden voor kleinere ruimtes, zoals magazijnen of zelfs kantoorruimtes. Deze kleine hoogwerkers van Genie zijn in staat om zich door deuren en liften te manoeuvreren.

 

De Genie GS 1330m is hiervan een goed voorbeeld, en wordt ook wel gezien als het instapmodel voor de Genie schaarhoogwerkers. De platformhoogte is 3,9 meter met een werkhoogte van 5,9 meter. Door de kleine afmeting in het lage gewicht, is deze kleine schaarhoogwerker Genie GS1330 perfect in te zetten voor werkzaamheden aan plafond in gebouwen. Bovendien is deze elektrische schaarhoogwerker krachtig, zelf als het accuniveau laag is. 

Schaarhoogwerker van 8 - 12 meter werkhoogte

Indien er op hogere hoogte gewerkt moet worden dan 8 meter, kom je uit in de middenklasse voor de schaarhoogwerkers. Deze zijn in staat om een hoogte tussen de 8 tot 12 meter de bereiken. Ideaal voor toepassingen in warehouses, industriële toepassingen en werkzaamheden aan de buitenkant van gebouwen. Ook hiervoor biedt Genie een ruim aanbod.

 

Een uitblinker in deze klasse is de Genie GS 2646, met een werkhoogte van 9,8 meter. Deze Genie schaarhoogwerker is in staat om te werken zware omstandigheden, maar daar tegenover staat hij ook bekend om zijn compactheid en manoeuvreerbaarheid. Hierdoor is de Genie GS 2646 breed inzetbaar, in bijvoorbeeld bedrijfshallen en magazijnen en een must have voor installateurs en constructiewerkers.

Extra hoge schaarhoogwerkers

Je zult je vast afvragen, zijn er schaarhoogwerkers die een werkhoogte boven de 12 meter kunnen bereiken? Ja, ze bestaan! En ondanks de hoogte, zijn de Genie schaarhoogwerkers in deze klasse ook in staat om zich te verplaatsen in krappe ruimtes, bieden stabiele ondersteuning en hoge betrouwbaarheid. 

 

Productiviteit verhogen in hoge ruimtes? Kies dan voor de GS 4047 schaarhoogwerker. Dankzij het vermogen, is deze hoogwerker in staat op op volledige hoogte ook te rijden. Bovendien is de Genie GS 4047 in staat om zich te manoeuvreren tussen krappe ruimtes en smalle gangpaden. Deze schaarhoogwerker heeft een platformhoogte van 11,7 meter, waarmee werkzaamheden tot ruim 13,5 meter uitgevoerd kunnen worden. Perfect voor grote logistieke centra en industriële omgevingen. 

 

Meer informatie nodig voor uw toepassing? Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies. Neem direct contact met ons op.